Kapott ma valaki utalást? Gyes, gyedre gondolok
Na mivel már tudom hogy unalmas a kérdés, akkor elmondanám miért kérdeztem meg...
November 11-én szültem, és konkrétan azóta nem kaptam tgyást...
szóval aki unja ezt a kérdést, az gondoljon abba bele milyen lehet hónapokig pénz nélkül! Majd rájön...
És minden hónap elején van egy kis remény, hogy most hátha...de nem, mert ma sem kaptam:(:(
Bocsi a kifejezésért és azóta ülsz a seggeden?
Már rég kivertem volna a balhét, az lassan 5 hónap!
Szia. Szerintem járj utánna a dolognak,mert én is úgy jártam hogy 9 hónapig nem kaptam semmit. Nekem szóltak az elején hogy elfog húzódni,mivel én a nemzetközi kapcsolatok osztályáról kapom,de 9 hónap után meguntuk a várakozást és utána jártunk. Na akkor derült ki,hogy 6! hónapig a fiók mélyén lapult a papír. Elfelejtették...
Amúgy én is megkaptam ma (otp-szolnok m.)
Most tényleg azt hiszitek hogy nem jártam még utánna????????
mindig csak igérgetést kapok..voltam személyes, beszéltem már velük telefonon, email...stb...
akkor még mit tegyek??
Könnyű ilyenkor azt mondani hogy verd ki a balhét...szted mennyi érdekli őket??
Csp-t kaptam, de gyedet nem. Budapest :-(
Az is hülyeség, hogy mindig ugyanakkor kell megkapni. Nekem eddig a legextrémebb a 8.-a volt, ettől általában korábban kapom, de még SOHA nem kaptam meg 1-je, 2.-a körül!
Nekem is ugyanez volt a problémám, mint neked, végül a szülés után 6 hónappal utalták a pénzt egyben.
Már azt hittem sose lesz belőle semmi, bejárkáltam én is, hitegettek, aztán egyszercsak küldték. Biztos nem felejtettek el téged sem, csak úgy adják oda azt ami jár, mintha a fogukat húznák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!