Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha babám...

Mit csináljak, ha babám megunta a babatornáztatót?

Figyelt kérdés

Pár hete felfedezte a kis kezét, és ügyesen elkezdte ütögetni a felette lógó játékokat. De egy idő után idegesítette, hogy nem tudja megfogni őket. Azóta hiába fektetem alán, nem érdekli, nem lökögeti, de még nem is nézegeti őket.

Mit tegyek?

Nem vehetek hetente másik tornáztatót, ha megunja...

2008. szept. 20. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is hetente kell nagyjából új szórakozást keresni.Most éppen egy szivacson cipelés mindenhova ahol én vagyok a lakásban.Meg az egyik csíkos zoknimat szereti nézegetni és cibálni.Most meg egy pelenkával küzd az ágyon.
2008. szept. 20. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáltál segíteni neki, hogy megfogja, megtapintsa, picit tartsátok ketten, hogy ismerkedjen vele, hátha.
2008. szept. 20. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha valamelyiket nagyon nézi, de nem éri el és látom ideges, akkor odahúzom elé, hogy meg tudja fogni. De csináltam úgy is, hogy rákötözgettem mindenfélét, csörgőt, zenélő játékát stb. és ezeket (mivel nagyobbak) eléri, fogja, ütögeti stb. Ha megunja, kiveszem, ráteszem a pelenkázóra, tornázunk, beteszem az ágyába hasra, hadd tornázzon, van pihiszékje, beteszem oda, ha sehol sem jó, akkor kézbe kapom és dajkálom. Pl. imádja a tükörképét, mindig jókorákat nevet, ha meglátja magát a tükörben. Ezt is kipróbálhatod. 4 hós kislány anyukája.
2008. szept. 21. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!