Mindenki mást mond! Ti mikor vittétek ki először tavaszi babátokat sétálni?
Hétfőn szülök, a védőnő azt mondta, 4 hétig ne vigyük ki a gyereket egyáltalán.
A gyerekorvos azt mondta, nyugodtan vigyük el már a varratszedésre is, egy hétre rá, csak ne sétáljunk vele kilométereket, azt majd csak 2 hetes korában.
A kórházi neonatológus azt mondta, hogy az új kutatások alapján +15fokban már ki lehet vinni őket sétálni, bármikor, vigyük nyugodtan.
Ti mikor vittétek ki először sétálni, ha előtte szokott már levegőhöz erkélyen vagy gangon?
És ez még csak az első, amire mindenki mást mond. Erről szól az egész gyereknevelés. De komolyan, én sem gondoltam volna, de mindenre mindenki mást mond.
A kérdésedre visszatérve: nekem őszi babám volt, és azt mondta a védőnő, mikor hazaértünk a kórházból, hogy akár már holnap kivihetem. Mondjuk szép napos idő volt. De azt mondta, hogy rossz időben is ki lehet, csak jól fel kell öltöztetni. Az én védőnőm nem parázza túl a dolgokat, én nem mertem még pár napig kivinni azért.
A vedonod egy idiota.
Kulfoldon szultem, masnapmentunk haza, harmadnap vittuk a nagyot oviba, telen, ennyi.
Ha majd teso lesz akkor 4 hetig nem mozdultok ki???
Semmi baja nem lesz!!
6: szerencsére be vagyok oltva ellene, így a baba is fél éves koráig, de persze nem minden fajtája ellen, ez igaz.:)
egyébként több gyerek nem lesz, így erre nem kell gondolnom, hogy majd akkor hogy lesz, de sajnálom, hogy a védőnőnk össze-vissza beszél.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!