Ti este mennyire fáradtan szoktátok letenni a babátokat?
Arany középút, nem szabad túl álmosnak lennie, mert akkor nem tud jól aludni.
Az enyém 8 hónaposan már csak egyet aludt, déltől, kettőig, és 7-fél8 körül tettem le este, hatkor keltünk.
Hát mondom nűlunk nem én szeretném hanem neki pont nem jön még jól ki 2 alvással a nap...
kibírja estig de a szeme már olyan bágyadt hogy rossz nézni. az belefér? nem kínzás?
Hát az enyém inkább szenved sajnos. Persze nyilván van az a pont amikor elaludna, de addig még nem jutottunk el:)
De akkor ez normális? Csak olyan rossz érzésem van, dehát nem rakhatom le este 6kor aludni, mert akkor hajnali 4kor kel vagy nem tudom.
Normális ha minden este totál ki van ütve lefekvésre?
8 hónaposan az én kisfiam napi 2x aludt, egyszer délelőtt és egyszer délután de este 18 órakor már nagyon álmos volt,valahogy kihúztuk 19 óráig akkor megfürdettem és 19:30-kor ment is aludni.
14 hónaposan átállt a napi 1x alvásra. reggel 8:30 körül ébred, ebéd után alszik kb 3 órát, este 19 ó körül már álmos, de 20 óráig kibírja,akkor teszem le az ágyba, 1 perc alatt elalszik.
Hat nagyon hasonlo nalunk a helyzet mint nalad, utolso. Jolvan, akkor kihuzzuk.
Es a te babad reggel hanykor kel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!