Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vittétek nagybevásáro...

Mikortól vittétek nagybevásárolni babátokat?

Figyelt kérdés
Többször láttam, hogy a kocsira volt helyezve a bébihordó, szülők fesztelenül vásárolgattak, a gyerek síri csöndben bambult, vagy aludt. Fiam 3 hónapos, és megmondom az igazat néha kissé szeszélyes, mód kitalalni épp mi baja van. Én nem akarok cirkuszt a Tesco közepén. De azért vmikor már jó lenne elintezni ezeket a dolgokat is. Azt megértem, ha vkinek eszik alszik babája van, gond nélkül, de akinek nem? !
2016. márc. 2. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Kicsinek magamra kötöttem, semmi gondja nem volt, most 3 éves igyekszem nélküle vásárolni mert most cirkuszt csinál mindenért...:)

3 hónapos koráig zavart ha babakocsiban vagy bárhol sírni kezdett, úgy éreztem, hogy mindenki engem néz rossz anyának gondol....

kb 3 hónapos volt mikor ez megfordult, és rájöttem, hogy ettől még kimozdulhatok...

Onnantól kezdve, mentünk igazán mindenhova...

2016. márc. 2. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Pár hónapos babának mindegy, neki ez kb. olyan, mint egy babakocsis séta (nyilván a friss levegőt nem helyettesíti, de azért mégis hasonló).

Kisgyerekkel már nehezebb megoldani.

2016. márc. 2. 12:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Na igen én is úgy gondolom lejárt már a 6 hét, nem neki kell megszokni a jövés menést, hanem igazából nekem. Hogy ha sír hát sír, ki kell akkor is mozdulni, mert így sosem szokom meg, hogy mindig öltöztetni-vetkőztetni kell, etetni akár útközben. Új még nekem a helyzet, és nem akarok leégni, de mindig arra gondolok még 2 gyereket akarok és mi lesz akkor velünk, ha ennyit se tudok még elintezni gyerekkel a honam alatt.

Egyébként közeli boltba voltam már vele, de tescozas az minimum 3 óra.

2016. márc. 2. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
22%

Mi 5 naposan vittük el elöször vàsàrolgatni, mert muszàj volt. Aznap járt nàlunk a vèdönö, ès a rengeteg tejtöl, ami nem kellettt a babànak nagyon közel àlltam a mellgyulladàshoz. Ö mondta, hogy most azonnal be a kocsiba babàstúl (nem elèg ha csak a fèrjem megy, mert a pumpa fejet "fel kell próbàlni"). Vègig aludta az utat a hordozóban, a boltban 1 óràt voltunk, ott egyszer felsírt, kivettük lenyugodott. Aludt tovàbb ugyh hazafelè egy plazaban beugrottunk egy boltba is gyorsan. Az egèsz út vagy 3-3,5 óra volt ès vègigaludta.

8 naposan vittük regisztràlni a vàroshàzàra, benèztünk a munkahelyemre megmutatni a babàt a kollègàimnak meg leadni egy papírt a HR-nek, majd egy kis shoppingolàs. Ez vagy 6 óràs út volt összesen, egyszer sírt, kapott enni aludt tovàbb.

Most 16 napos, kb 2x voltunk azòta közepesbevàsàrlàson is vele, azokat is jòl bírta. Csak akkor sír ha èhes, de akkor kap gyorsan enni.

2016. márc. 2. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Egyedülálló anya vagyok, 6 hetesen már elmentünk nagybevásárolni, sőt még plázába is, mivel nem volt nadrágom amit felvegyek szülés után. Minimum 30 perc a Tesco tőlünk is. Sose volt vele gond ha úton voltunk, ha szopi idő volt megettem, peluscsere és mentünk tovább. Itthon sokkal nyügösebb volt mint mikor kimozdultunk. Jelenleg 2,5 éves, mostmár nem lehet hiszti nélkül bevásárolni :)
2016. márc. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!