Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekünk penészesedik a...

Csak nekünk penészesedik a kókuszmatrac?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ,már egyszer kicserélték az üzletben ! Vigyem vissza ,lehet ,hogy a sima matrac nem penészesedne ?
2010. ápr. 1. 16:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
csak lepedő van rajta és így is penészesedik !
2010. ápr. 4. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Erről még nem is hallottam.Te jó ég.Reggel megnézem majd az lesz az első. De nekünk azt mondták mosni is lehet.Mi van ha kimosom lehet akkor tényleg bepenészedik. Nekünk is csak lepedő van rajta meg egy huzat ami gyárilag van rajta de az cipzáras.
2010. ápr. 4. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Egesz biztos nem a matrac a hibas hanem a levego paratartalma.
2010. ápr. 4. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
mi lassan 20hónapja használjuk és semmit nem láttam eggid rajta,de reggel én is megnézem.nem is hallottam még ilyent :-S
2010. ápr. 4. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
bocsi eggid=eddig
2010. ápr. 4. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kifolyt a pisi csak nem vetted észre és azért penészesedett? Én csak erre tudok gondolni. Mert nálunk sem volt semmi gond még 1,5 év alatt.
2010. ápr. 4. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Reggel megnézem én is..remélem minden oké lesz!Vályogházunk van és elég párás a levegő..A kisszobában 4 helyen van kirakva sóval teli tálka,hogy beszívja magába a vízet..már régóta harcolok a penésszel,de próbálom mindig megelőzni,jó sikerrel..Kókuszmatracon legyen..?eszembe nem jutna..reggel átnézem,majd visszaírok..
2010. ápr. 4. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok..Rendben van a matrac..nincs rajta penész,de mostmár fogom figyelni..Remek aggódhatok megint valami miatt..Bár eddig minden oké vele,gyerkőc 10 órát alszik 3 hónapos korától..most 9 hónapos..Az övé novotex..a kókuszmatracon van még egy leheletvékony valamilyen anyag.mintha vékony gyapjú lenne,és azon egy zippzáros huzat,majd erre húzom a lepedőt..Ez 13.e volt,rem.nem okoz csalódást!
2010. ápr. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!