Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekünk penészesedik a...

Csak nekünk penészesedik a kókuszmatrac?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ,már egyszer kicserélték az üzletben ! Vigyem vissza ,lehet ,hogy a sima matrac nem penészesedne ?
2010. ápr. 1. 16:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ímMár számtalanszor olvastam, hogy másnak is.

Én -többek közzött ezért sem vettm, hanem csak simát, de még az is egy pici helyen penészes lett, ahol a légzésfigyelő lapja volt.

2010. ápr. 1. 16:10
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk nem penészesedik, már 10 hónapja megvan.
2010. ápr. 1. 17:44
 3/18 anonim ***** válasza:
nekünk is penészedett, de már megoldódott. Egyrészt kivettem alóla a légzésfigyelőt, másrészt raktam elá egy szivacsmatracot pluszban.
2010. ápr. 1. 20:40
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
8 hónapja használjuk, van alatta légzésfigyelő, nem penészedik. Esetleg nem lehet, hogy kicsit párásabb a levegő, és azért? Nálunk sajnos elég száraz.
2010. ápr. 1. 22:06
 5/18 anonim ***** válasza:
A miénk sem penészedik! Mi már 5 hónapja használjuk, előttünk már egy baba másfél évig feküdt rajta. A mi kiságyunk alul is nyitott, rácsos, talán ott is szellőzik. Kislányom csak éjszaka fekszik benne, napközben ritkán, rövid ideig. Légzésfigyelőnk nincs. Nem tudom mi lehet a különbség?!
2010. ápr. 4. 17:19
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

A kisebbik lányom a hatodik baba, aki használja a kókuszmatracot és a légzésfigyelőt, mindegyik max. fél évig használta, egyikünknél sem volt semmilyen penészedés. Pedig a mi ágyunk alul nem rácsos... Ellenben panelban lakunk (gondolom nem kell ecsetelni, hogy milyen száraz a levegő).

Szerintem nem kéne, hogy penészedjen, valami akkor nem jó vele. Vidd vissza és cseréltesd ki, de ha ugyanolyan gyártmányú a kókuszmatrac, akkor nem kéne még egyszer próbálgatni, kérj sima matracot.

2010. ápr. 4. 17:30
 7/18 anonim ***** válasza:
én nem vettem észre, de jó h mondod, mert mindjárt megnézem, a párás levegőtől lehet, ill párologtatótól, mert a kókusz szálai magukba tudják könnyen szívni a nedvességet, az üzletben azzal is érveltek h ha kimosod (????) 3 óra alatt megszáraz szobahőmérsékleten, a férjemet meggyőzték.....szerintem a szivacsmatrac is teljesen megfelel, ha még valaki elötte állna
2010. ápr. 4. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Több mint 1 éve használjuk és nem penészedik, sőt nagyon jó álapotú!

Nem lehet, hogy Nálatok a levegő párásabb?

2010. ápr. 4. 18:11
 9/18 anonim ***** válasza:
7 hónapja használjuk,eddig nem penészesedett,de van egy sima matracunk,ami viszont igen,nem tudom mitől,nálunk elég száraz a levegő.
2010. ápr. 4. 19:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam venni a babámnak,de az üzletben nem ajánlották,pont emiatt.Azt mondták,ennek a matracnak épp az a lényege,hogy szellőzzön,ezért nem szabad letakarni.
2010. ápr. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!