Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisfiam miért...

4 hónapos kisfiam miért ébredhet óránként éjszaka?

Figyelt kérdés
Eddig nem csinálta ezt .Éppen már kezdte volna végigaludni az éjszakákat kaja nélkül.Viszont most egy bő hete minden éjjel óránként kel és sír.A fogára gondoltam, de elvileg nem az.A doki is megnézte és azt mondta,hogy nem jön még a foga.Nem tudom mit csináljak.Ha valakinek van ötlete,segítsen.Köszönöm.
2008. szept. 20. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos nálunk is ez a helyzet. Ahogy lett 4 hónapos a kisfiam, éjszaka többször is felébred (előtte csak egyszer kelt fel). MOst 6 hónapos, és még mindig sokszor ébred, de egy foga sem jött még ki...Azt olvastam, hogy ebben a korban megjelenik náluk az ún. szeparációs félelem, a baba fél, hogy az anyja magára hagyja, így gyakran "ellenőrzi", hogy ott van-e mellette. Erre sajnos nincs más megoldás, csak sok szeretet és a türelem...:-) majd kinövik valamikor :-)

A sorstársad

2008. szept. 20. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Az én kisfiam az elejétől kezdve sokat volt fent éjszaka.Volt, hogy órákig játszani, beszélgetni kellett vele.A sírást csak most kezdte,mert jött az alsó két fogacskája.Lehet, hogy fáj a pocikája.Próbáld ki az ESPUMIZAN-t.Hátha csak a szelek bántják és az ébreszti fel ilyen sűrűn.

Kitartást kívánok és jó babázást!

2008. szept. 20. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A hasa nem hinném ,hogy fájna inkább a fogára gyanakszom én is.

2008. szept. 20. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A kisfiam is kb 4 hónapos korától csinálta, és tényleg óránként..A fogára gyanítottam, mert néha bekentem az ínyét géllel, és elnyugodott..Most féléves, és csak most mintha látnám a fogacskát..Lehet, hogy ilyen lassan készulodik kibujni. Most már ritkábban kel, 2-3 óránként, szomjas, nyugtalan. Ha magamhoz veszem, nyugodtabban visszaalszik. Esetleg próbáld ki, lehet, hogy a kozelségedre vágyik. Attól még nem lesz elkényeztetve. És elég valószínu a fogzás is ebben a korban..Sok turelmet kívánok!
2008. szept. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!