Miért ébredhet éjszaka két óránként a kislányom?
Én is erre gondoltam egy fogacska most bújik, nagyon nem szeretném elválasztani még.Köszi a választ!
Várom még a többiek tapasztalatait is.
Ugyanebben a cipőben járunk, mi babánk is 6,5 hós. Annyira elfáradtam már, volt, hogy éjszaka 12-szer kellett felkelnem hozzá, és 2 óránként csak szopi után aludt vissza.
Megpróbáltam fürdés után a Sinlac-ot, lefekvés előtt meg megszoptattam( 6-kor fürdik, utána kb. 60-70 milli Sinlac, fél 8-8 között meg szopi) és úgy raktam le. Mostanában így csak egyszer szokott ébredni 4 körül.
Én is nagyon ellene voltam, de egyszerűen már nem bírtam az állandó éjszakázást. Az már megváltás volt, ha "csak 3 óránként kelt felt. Általában inkább másfél óránként, több, mint egy hónapja. Az neki sem jó, ha az én egészségem+hangulatom rovására megy, hogy másfél óránként felébredek.
Ennyi Sinlac remélem nem árt meg neki, néha elhagyom és kipróbálom annélkül, hátha...
Köszönöm a válaszokat!
Én is arra gondoltam, h adok neki vagy sinlacot, vagy rizspépet vacsira hátha akkor jobban aludna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!