Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mitol lehet?

Szerintetek mitol lehet?

Figyelt kérdés

A tegnap delutan piros pottyokkel telt meg az 1 eves 2 hos kislanyom teste.Felhivtam a dokit,mert mar nem volt bent a rendelobe es mondta,hogy milyen szirupot adjak neki.Beadtam es reggelre mar elhalvanyodtak a pottyok,ezert nem vittem dokihoz.De most delutanra ujra megjelentek,sot meg tobb lett.A doki mar hazament.Mit csinaljak?Mitol lehet?Himlo vagy valami allaergia?

Piros kisebb nagyobb pottyok feher folttal korulveve.Mintha csalan csipte volna ossze.Az egesz testen van,sot meg a fulen is,meg a labfejen,mindenhol.Menjek fel vele az ugyeletre vagy varjak reggelig?Nem viszkethet,mert nem nyugtalan

2010. ápr. 1. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy leírod, nekem a csalánkiütés ugrott be, azt meg okozhatja ételallergia. Szerintem menjetek el nézesd meg, inkább most, minthogy éjjelre jöjjön ki rajta valami. Vagy hívd fel az ügyeletet, és kérdezz rá a dokira, hogy mit tegyél, de valószínű ő is azt fogja mondani, hogy vidd be, ránéz. Legalább te is megnyugszol.

Jobbulást a kicsinek!

ҝ

2010. ápr. 1. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegnap a doki nem mondott semmit?? Telefonon keresztül tudta, mit kell adni? Ez klassz. Szerintem vidd be,Te is megnyugszol legalább. Írhatunk mi itt sok mindent, himlő, allergia, stb. De látatlanban....
2010. ápr. 1. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez bárányhimlő gyanus
2010. ápr. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!