Adható babakeksz egy 6 hónapos babának?
Figyelt kérdés
A Hipp-féle babakeksz az ajánlás szerint adható 6 hónapos kortól, de mit tud vele csinálni a baba? Úgy értem nem fullad meg tőle? Én még kicsinek gondolom hozzá. Ti adtatok ilyesmit hasonló korú gyerkőcötöknek?2010. ápr. 1. 14:18
1/8 anonim válasza:
Én fosfovit kekszet teszek bele a reszelt almába. Előtte teába áztatom és belekeverem. Ha savas lenne az alma, ez elveszi és finom is. Szereti nagyon. Csak 1 kekszet rakok bele. Adtam neki egyszer rágcsálni, mert jön a foga, de nem jó ötlet, mert le tudja törni és fulladhat is.
2/8 anonim válasza:
DE MEGFULLAD!!!!! Az én lányom már simán elcsócsált egy babapiskótát, de attól a sz@rtól majdnem megfulladt. Én nem voltam itthon csak az apja, úgy rázta ki belőle. Most 1 éves, de ha apa itthon van csak pépes kaját lehet a gyereknek adni, mert parázik,, meg ordibál velem /a rossz emlék/
3/8 anonim válasza:
én adtam, bár nem 6 hósan, olyan 7-8hós volt. és mit tud vele cainálni? elképesztően összekeni magát vele. még a pelusban is találtam darabkákat. hamar elolvad a nyáltól, nem fulladt meg tőle. persze azért mindig ott kell lenni, figyelni kell.
4/8 anonim válasza:
Én vettem ilyen kekszet,de olyan volt mint a beton,én is alig bírtam elrágni,max elszopogatja a babád csak az íze jó!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is félnék tőle, hogy megfullad, ha adok is ilyet úgy fogom csinálni ahogy az első válaszoló írta.
2010. ápr. 1. 14:26
6/8 anonim válasza:
Csináld is úgy ahogy az első írta, nehogy baj legyen!
7/8 anonim válasza:
A babakeksz jobb, mint a piskóta, mi pl. biskottit adunk a babának, és olyan gyorsan mállik szét a nyálától, hogy ha akarna se tudna tőle megfulladni. Add az etetőszékben, és ülj mellé, figyeld, úgy elkerülhető, hogy egy nagyobb darabot tuszkoljon a szájába.
ҝ
8/8 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónapos korától kapja a babapiskótát. Tényleg hihetetlenül össze tudja kenni magát vele, és egy egészet elcsócsál. Ha le is "harap" egy nagyobb darabot, akkor sem lesz semmi baja, mert szétmállik a szájában. Ő nagyon élvezi, hogy eheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!