Első cipőnek milyen márkájut érdemes venni?
Figyelt kérdés
Inkább bentre szandált vagy kintre cipőt?most még többet vagyunk a lakásban.kb mennyi idő alatt növi ki?2016. febr. 29. 21:44
1/7 anonim válasza:
Milyen márkájút??????
Percről-percre növi ki a gyerek, még a selejt selejtjét is lehet ideig-óráig használni.
Turkáló, ismerősök, stb. Én egy fillért sem adnék ki olyan ruhákért, cipőkért, amik 1-2 hétig jók, nem hogy még MÁRKÁSAT vegyek egy pici gyereknek.
2/7 anonim válasza:
Az én gyerkőcöm már stabilan megy, de a lakásban puhatalpú bőr cipőcskét hord (neki Liliputi van), illetve korábban csúszásgátlós zoknija is volt, de sokszor levette a lábáról. Cipőn nem spórolok, csak újat és bőr, könnyű, hajlékony talpú, jó kialakítású fajtát vásárolok. Eddig szinte kivétel nélkül Superfit-et vettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fontosak az első cipők,ezen nem szeretnék spórolni.Elephanten,richter,superfit,siesta,dd step cipő márkákra gondoltam h kinek mi vált be.
2016. febr. 29. 22:16
4/7 anonim válasza:
Pediped originals, nekünk nagyon bevált a kezdetekben, később is az volt a benti cipője, míg volt rá méret. Pediped.com-on sok akció van, olcsóbb, mintha itthonról vennéd.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,megnézem.Ha nem jó,visszalehet küldeni?Picit magas a lábfeje,próbálkozzak így is rendelni netről v inkább jobb ha felpróbálja?
2016. márc. 1. 08:21
6/7 anonim válasza:
Az akciósokat nem lehet visszaküldeni, nálunk még sose volt probléma amúgy, de van, aki felpróbáltatja a gyerekkel a boltban és megrendeli neten.
7/7 anonim válasza:
Ha magas a lábfeje akkor szuperfit vagy primigi, legalábbis én még nem tudtam másmilyen cipőt venni 2,5 éves fiamnak. Ha pesti vagy a kukucska gyerekcipő boltot ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!