Milyen minőségű a "zibos" etetőszék? Vagy melyik márkájút érdemes venni?
Figyelt kérdés
Műanyag, dönthető háttámlájút, állítható magasságút szeretnék venni2008. okt. 20. 16:34
1/3 anonim válasza:
Én is most próbálok dönteni :-)Ezt a típust nem ismerem, nekem a Peg Perrego székei tetszenek leginkább, de még nem döntöttem. Ajánlom figyelmedbe a www.vatera.hu -t, ott az újakat is sokkal olcsóbban lehet megkapni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2008. nov. 17. 17:35
3/3 bendzso válasza:
két gyerekkel a hátam mögött, azt mondom, h totál fölösleges sok pénzt kiadni az etetőszékre. mi az ikeában kapható fehéret vettük, tálcával együtt kb 3000 ft (ha jól emlékszem antilpo a neve) és kiszolgálta mindkét gyereket. sőt praktikus is, mert könnyen és gyorsan össze lehet rakni, így akárhova mentünk, csak bevágtuk a kocsiba és nem volt gond a gyereketetés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!