Mi a véleményetek a ZETPOL cipőkről? 10 hós babámnak érdemes ilyet venni? Ha esetleg neki még nem, a 2 évesnek ajánljátok?
Figyelt kérdés
Akinek van ilyen, szereti a gyerkőc? Kényelmes? Mennyire tartja a bokáját? Mennyire hajlékony a talpa? Mennyire vastag vászon? Hűvösebb időben, persze, ha nem esik rá lehet adni?2010. ápr. 1. 13:35
1/10 anonim válasza:
szia!
nekünk van, és nagyon jó, szeretem.
10 hónaposnak még felesleges szerintem, amíg nem tud járni, mert ez olyan első léps cipő. jól tartja a bokát nagyon, annak ellenére, hogy vászon.
mindjárt belinkelem, nekünk milyen van
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Épp azért szeretnék a 10 hós kismanómnak, mert már jár, állandóan menne vagy úgy hogy fogjuk a kezét, vagy a bútorok mellett. Bent nem adok rá cipőt, de az udvaron, utcán csak kell a lábára.
2010. ápr. 8. 16:52
4/10 A kérdező kommentje:
Aranyos, akkor azt mondod mered ajánlani? A talpa rugalmas és aránylag erős a vászon? Én azért nem mertem még megrendelni, hogy gyenge, vékony kis vászon.
2010. ápr. 8. 16:54
5/10 anonim válasza:
nekünk is van zetpol kiscipőnk. most 2 éves és nagyon szereti. benticipőnek van. de kintinek is vlt már korábban. kényelmes volt neki :) én ajánlom, mert jok és nem tul drágák.
6/10 anonim válasza:
szia, nekünk is zetpol van, nagyon tudom ajánlani:) 21 es a lába, 24 es méretig szereztem be:) benti cipőnek is kiváló, tehát nem lesz fölösleges! nagyon jó kis cipők. 10 hósnak is simán, ha már lépked pláne:) rendesen tartja a bokát!
7/10 anonim válasza:
27 hós fiam 3 nap alatt kinyírta a 9E ft-os Scholl cipőjét(elsírtam magam),a 2300 ft-os Zetpolon alig látszik a hónapok óta tartó használat,motorozás.Keménykérgű,erős felsőrészű,hajlékony talpú cipő.Bírja a kiképzést egy 27 hóstól és olcsó is.
8/10 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien írtatok már és főleg, hogy jókat. Akkor én sem fogom megbánni, ha megveszem úgy gondolom. Kap egyet a kiscsajszim és a nagy is!
2010. ápr. 8. 18:34
9/10 anonim válasza:
Én most vettem a második párat neki (no, nem azért mert elnyűtte volna, hanem most amolyan szép kimenőset :-) ). Nagyon szeretem/szeretjük. Egészséges, pont amiatt mert nem agyonbetétezett, nem harántemelős (van benne vászonbetét, de azt is kivettem, hogy még jobban tornázhasson benne a lábacskája). Szeretem, mert rengeteg fazon és modell van belőle. Erős vászon, jól tartja a bokát. A talpa hajlik is, de kellőképpen masszív is ugyanakkor. Szeretem, mert amióta a lányom a homokozóba nyakig önti magát homokkal, itthon sittysutty seperc alatt ki tudom tisztítani a kis cipőt. A teszveszen van egy kedves eladó (fhajne), tőle szoktam vásárolni, másnap már meg is érkezik a cipő:-). De van egy honlap, ahol a magyar képviselet is árulja őket www.zetpolweb.unas.hu Mindent összevetve: csak ajánlani tudom mindkét gyermekednek :-)
10/10 anonim válasza:
Én a szomszéd városban (10 km) lévő bababoltban veszem.Érdemes szétnézni kisebb bababoltokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!