Mi a véleményetek a Huggis pelenkáról? Kb. mennyibe kerül? Pamperstől sokkal gagyibb? VAgy jobb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 12:28
1/9 anonim válasza:
Nálam libero, huggies, pampers a sorrend. Mi mindig akciósat keresünk, és akkor sokat veszünk, így lehet libero-t is jó áron kapni.
2/9 anonim válasza:
Én az 1-est használtam anno, jó volt. De a 3-as méretűvel viszont már nem voltam megelégedve, 3-asból a Pamperst szeretem.
3/9 anonim válasza:
én szerettem. mostmár a bugyipelusát használjuk és az is nagyon jó.
4/9 anonim válasza:
Mi most használjuk a 2-est.
Szerintem jó. Nekünk legalábbis ez vált be. Nálunk az 1-es pampersből állandóan kifolyt a pisi... A huggiessal soha nem jártam így. Én nagyon szeretem.
Ez teljesen egyén függő szerintem, hogy nálatok melyik fog beválni!
5/9 anonim válasza:
Én jobban szeretem a Huggiest. A Dmben álatlában olcsóbb is, de most akciós volt a Pampers MegaPack, ezért olyat vettem. Kb. egy kategória. Mindig azt veszem amelyik olcsóbb. De a Pampersből általában eggyel nagyobb méret kell a lányomra, mint a Huggiesból :-)
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekünk nem vált be.
Meg sajnos a kislányom bőre atópiás és egyedül a pampers premium care-t birja :-(
Ez viszont tényleg nagyon jó,meg drága is :-(
7/9 anonim válasza:
Nálunk se vált be a Huggis, a tépőzárnál állandóan kidörzsölte a kis bőrét, csupa piros lett tőle azon a helyen. Náluk a Pampers a kedvenc.
8/9 A kérdező kommentje:
Mi is Pamperst használjuk születése óta, de mostanában picit oda kell figyelnem a pénzre mert gyűjtögetnünk kell. Pampersből 3-asat használjuk, nem soká váltanánk a 4-re, de most van 500 ft-os huggis kuponom, így elgondolkoztam. Lehet 500-al adok töbet a pampersért, hisz nekünk az a tuti. Eddig. :)
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 1. 14:13
9/9 anonim válasza:
Mi Libero és Babylove-osok vagyunk. Ez jött be. Nekem a Huggies és a Pampers is átnyirkosodott. Szerintem eléggé hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!