Hogyan csináltok "pici rántást"? :-)
Ne nevessetek ki,csak "kezdő" anyuka vagyok,nem kezdő háziasszony!Első baba(9hós),doktornéni azt tanácsolta tanácsadáson,hogy kis örökmozgó felfedzőmnek,mostmár mégnagyobb kalóriabevitelre van szüksége,nyugodtan tegyek a főzelékébe pici rántást,habarást.
Na és itt jön a problémám:öt éve vagyok férjnél,mindig is főztem magunkra,megfőztem én mindent,a rántás is belekerült azokba az ételekbe,amibe kellettek,kisebb-nagyobb sikerrel.Ezalatt azt értem,hogy hol csomósan,hol csomómentesen.De hát nekünk mindegy,mi megettük így is,úgy is.:-)
De a kisfiamnak szeretném normálisan megcsinálni,tudtok nekem segíteni?Hogy csináljam?
Nyugodtan írjátok le "szájbarágósan",szórol szóra! :-)Mert,úgy sikerülni szokott minden!
Írjatok minnél többen!Előre is köszi!
Hát te nagyon édes vagy!!! :))))
Remélem érzed, majd a soraimban a vigyorit amit a fejemen lehet látni!!!
Igazából nem értem miért kell 1 9 hós babának felesleges lisztet bevinni az étrendjében, de hát legyen...
A lisztet olajon megpirítod az. Ha ez megvan zúzott foghagymát tegyél rá és egy kicsit pirítsd. Csak pár pillanatig. Utánna vedd le a tűzről, szórj rá pirospaprikát és folyó hideg vízzel higítsd fel.
Ezt pedig öntsd a kajára.
Ha habverővel kevered nem lesz csomós, ha mégis akkor még egy nagyobb lyukú szitán át tudod paszírozni.
Sok sikert!
Írj ám, hogy sikerült-e??!!!
sehogy.
Krumplival sűrítés, max habarás.
Még magunknak sem rántok, minek az a sok felesleges zsíradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!