Milyen mosóport, öblitőt és folteltávoltitót ajánlatok az újszülött babának a ruháihoz?
Figyelt kérdés
Nemsokára kiszeretném mosni a ruháit,ágynemüjét stb.32 hetes kismama2008. szept. 20. 09:18
1/11 anonim válasza:
Babák számára kapható sensitiv mosópor és öblítő a boltokban, a folteltávolító pedig semmiképp ne legyen klór tartalmú. (pl zöld Clorox kímélő - bármilyen anyaghoz használható)
2/11 anonim válasza:
Szia.Én is lasan kimosok minden babacuccot:)Én eddig is Arielt használtam azon nem változtatok,de öblitöből sensitivet vettem.Folteltávolitót nem használok :)
Minden jót
34hetes kismama
3/11 anonim válasza:
És ami fontos: ne mosóport, hanem mosógélt használj!!!
4/11 anonim válasza:
Arilellel mosom a cuccait születése óta, öblítőnek pedig a Silan sensitivet használom.
5/11 anonim válasza:
Az elöző válaszok mind hasznosak. Én annyit főznék hozzá, hogy jó szokott lenni az ecet (öblítő helyett), mert semmlegesíti a mosószer kémhatását!
6/11 anonim válasza:
Védőnőm azt mondta, hogy öblítőt az első néhány hétben inkább ne, mert ekkor még a sensire is érzékeny lehet. Mosógél kell, sensitiv és ki kell mindet jó forró vasalóval vasalni.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Ezzel kapcsolatban is mondanak mindenfélét, de úgyis a babád bőre dönti el mi a jó neki, mindenkinek más válik be. Én hagyományos Bioponnal vagy Tide-l mosok és Szilán szenzitívet használok. Szerintem kell az öblítő, kellemesen puhák lesznek a ruhái. Akkor nem javasolt, ha textilpelust használsz pelenkázáshoz, ezeknek csökkenti a nedvszívó képességét.
8/11 anonim válasza:
Én eddig arielt hasznàltam,és öblitöt sensitivet,a babàm érkezésekor is ennél maradok.
9/11 anonim válasza:
szia!
nekem a mosóporból a Persil Sensitive jött be, mosóporból pedig a sárga Lenort használom. A Persil mellett nekem nem kell használnom folteltávolítót!
10/11 anonim válasza:
Szia, nekem a Védőnőm a Dreft Sensitive-t ajánlotta! (A cimkén rajta van a baba is) I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!