Megijedhetett a 2hónapos kisfiam? Nagyon sírt, már volt pelus csere, evett, ivott, láza nem volt, szóal amolyan hisztiféle volt. A karomban próbáltam csitítani.
Figyelt kérdés
de egyre jobban csak sírt.hirtelen 360fokot ördültem,ő erre elhallgatott és csak nézett.majd párperc múlva el is aludt.
de ha megijedt volna inkább mégjobban sírt volna,nem?
büntudatom van...:(
2008. szept. 20. 09:03
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem ijedt meg ettől, inkább meglepődött, és el is felejtette minden gondját-baját. :) Ne aggódj, nem tettél ezzel rosszat, inkább segítettél neki, hogy végre tudjon pihenni. Biztosan már nagyon fáradt volt, azért nyűglődött annyira, és emiatt spannolta fel magát egyre jobban.
3/4 A kérdező kommentje:
első válaszólónak: pördültem egyett.
2008. szept. 20. 11:15
4/4 A kérdező kommentje:
én is azt gondolom, hogy meglepődött mert ha megijedt volna még jobban sírt volna.
2008. szept. 20. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!