Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy letolást kapok majd...

Nagy letolást kapok majd koraszülöttkontrollon? 9 hónaposan nem vittem el, most 1 éves vissza kellene menni. Más volt már így?

Figyelt kérdés

Voltunk 3 hónaposan, 6 hónaposan és kellett volna menni 9 hónaposan és most. Annyi volt a vizsgálat, hogy Megkérdezték mennyi a súlya hány centi, beírták. A doktornő megnézte tud e kúszni, ülni és ráírták a leletére, hogy korának megfelelően fejlődik. Ja és azt is ráírták a leletre, hogy voltunk alvásvizsgálaton, vérvételen, meg vagy 20 féle dolgon, ami nem is igaz, csak leigazolták.

A lányom már 3 hónapos korára utolérte súlyban a többieket, és minden egyébben is. 10 hónapos kora óta jár, már kezd szavakat mondani stb.

Mikor 9 hónapos volt akkor volt ez a h1n1, meg mondom őszintén nem vagyok parás, de úgy gondoltam a kórházba csak nem viszem el. A nappali klinikán át kellett volna vinni, ahol millió beteg gyerek szokott lenni.

A mi dokinőnk mindig el van ájulva, milyen ügyes okos baba.

Na 100 szónak is egy a vége, anyósom védőnő és azt mondta egyáltalán ne vigyem vissza. Szerintetek?

2010. ápr. 1. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem dönts lelkiismereted szerint. Amúgy jelenleg nincs járvány.
2010. ápr. 1. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért utoljára még vidd vissza, jobb ha még egy vizsgálaton átesik, még ha felületes is. Letolást biztosan nem fogsz kapni.
2010. ápr. 1. 09:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs járvány, csak a semmiért szinte várakozzunk 2 óra hosszát, és még lehet, hogy le is baltáznak.
2010. ápr. 1. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
áh, nem baltáznak le, nem olyanok
2010. ápr. 1. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
kedves anyuka!:) határozott, felnőtt nő vagy, olyan nincs hogy "letolnak". Ha meg megteszik, mondd el szép egész mondatban, hogy volt okod rá, mégpedig ez meg ez....Én visszavinném, csakazértis.
2010. ápr. 1. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
vidd vissza, és utána keress egy normális orvost. nem olyat, aki beír el nem végzett vizsgálatokat, hanem aki lelkiismeretes.
2010. ápr. 1. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is korababám lett,csak mi 2 havonta járok.Most 13 hónapos és addig kell járnunk míg el nem jár.Nem mondom,hogy ejde nagy bajt csináltál,de azért ha megnézik abból még nem volt baj.Mi volt,hogy hetente vittük a kórházba a gyógytornászokhoz,de soha nem jutott eszünkbe,hogy most nem visszük,pedig javában járványidőszak volt.Örültünk,hogy egy egészséges gyereket kaptunk aki élni akart,úgyhogy ez a minimum amit megtehetünk érte.Egy 30.hétre született baba anyuája
2010. ápr. 1. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Jav:Anyukája
2010. ápr. 1. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:

minden orvos ír be kamu vizsgálatokat,azért h több pénzt felvehessenek...köztudott tény...na jó nem midnegyi de a többség:)vagy valamennyi:)mindegay anyumnak is csináltak ilyet.

Szerintem is vidd viszsa,ha letolnak akkor pironkodj egy sort és ész,aztán meg voila kész is:o)

2010. ápr. 1. 10:18
 10/11 anonim ***** válasza:

kötelezőnek nem kötelező, de ajánlott. a baba érdeke, hogy koraszülöttként 1 éves koráig habilitáción vegyen részt. vannak olyan fejlődési rendellenességek,vagy lemaradások, amik csak később jönnek elő. pl ismertem olyan koraszülöttet, akinél 1 éves kora után vették észre hogy nem fejlődik kellőképp.

az én kicsim is koraszülött.

a gyerek érdekében és saját megnyugtatásomra elviszem minden kötelező és ajánlott vizsgálatra is (vérkép kontrol, szemészet stb)

számonkérni senki sem fog, de ha baj lesz, hogyan számolsz el a lelkiismereteddel

2010. ápr. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!