Nagy letolást kapok majd koraszülöttkontrollon? 9 hónaposan nem vittem el, most 1 éves vissza kellene menni. Más volt már így?
Voltunk 3 hónaposan, 6 hónaposan és kellett volna menni 9 hónaposan és most. Annyi volt a vizsgálat, hogy Megkérdezték mennyi a súlya hány centi, beírták. A doktornő megnézte tud e kúszni, ülni és ráírták a leletére, hogy korának megfelelően fejlődik. Ja és azt is ráírták a leletre, hogy voltunk alvásvizsgálaton, vérvételen, meg vagy 20 féle dolgon, ami nem is igaz, csak leigazolták.
A lányom már 3 hónapos korára utolérte súlyban a többieket, és minden egyébben is. 10 hónapos kora óta jár, már kezd szavakat mondani stb.
Mikor 9 hónapos volt akkor volt ez a h1n1, meg mondom őszintén nem vagyok parás, de úgy gondoltam a kórházba csak nem viszem el. A nappali klinikán át kellett volna vinni, ahol millió beteg gyerek szokott lenni.
A mi dokinőnk mindig el van ájulva, milyen ügyes okos baba.
Na 100 szónak is egy a vége, anyósom védőnő és azt mondta egyáltalán ne vigyem vissza. Szerintetek?
minden orvos ír be kamu vizsgálatokat,azért h több pénzt felvehessenek...köztudott tény...na jó nem midnegyi de a többség:)vagy valamennyi:)mindegay anyumnak is csináltak ilyet.
Szerintem is vidd viszsa,ha letolnak akkor pironkodj egy sort és ész,aztán meg voila kész is:o)
kötelezőnek nem kötelező, de ajánlott. a baba érdeke, hogy koraszülöttként 1 éves koráig habilitáción vegyen részt. vannak olyan fejlődési rendellenességek,vagy lemaradások, amik csak később jönnek elő. pl ismertem olyan koraszülöttet, akinél 1 éves kora után vették észre hogy nem fejlődik kellőképp.
az én kicsim is koraszülött.
a gyerek érdekében és saját megnyugtatásomra elviszem minden kötelező és ajánlott vizsgálatra is (vérkép kontrol, szemészet stb)
számonkérni senki sem fog, de ha baj lesz, hogyan számolsz el a lelkiismereteddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!