Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megállás nélkül üvölt az 5...

Megállás nélkül üvölt az 5 hetes lányom annyira fáj a hasa. Róbáltam az infacolt de semmi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Angol víz volt már? Mi is az infacolt próbáltuk nekünk nem vált be. Viszont a napi 1 kiskanál angol víz használt. Illetve a Mecsek baby tea.
2008. szept. 19. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gripewatert vegyél a patikában vagy Espumisan-cseppeket!

2008. szept. 19. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. szept. 19. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:
melyik mennyibe kerül????
2008. szept. 19. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad hogy anyatejes-e vagy tápszeres.

A babákat a szopi általában megnyugtatja, ha nem akkor jöhet a kreativitás. Biztosan a hasa fáj? Az ilyen kicsi csöppségek estére a túlfáradástól a frontoktól, az álmosságtól is tudnak fáradhatatlanul és keservesen sírni. Ilyenkor jól jöhet egy meleg fürdő, puha takaróba csavarva a ringatás, mi a bébihordozót felfüggesztettük hintának abban ringattuk a fiainkat, én még olykor sétálva is szoptattam ha másképp nem sikerült, és mi még bevetettük az autót is, ha már minden kötél szakadt, becsavartuk a kicsit puha plédbe, a karomba vettem és tettünk néhány kört akkor általában elcsendesedett.

A lényeg hogyha üvölt is a kicsi sose hagyd egyedül. Ha a karodban bömböl az sem baj, csak ne hagyd egyedül sírni. Érezze a testkontaktust, és hogy nem hagyod ott, vele vagy amíg meg nem nyugszik. Az én kisebbik fiam is csinálta szinte minden este egy-két órát végigsírt mindenféle ok nélkül vígasztalhatatlanul, aztán ahogyan megszokta a napi rutint, megbékélt és elmúlt a " nem tudom miért sírok" korszak.

Nyugodtan, türelmesen kezeld a dolgot, akkor is ha nehéz, a kicsi hidd el hogy maga se tudja sokszor miért bömböl és nemsokára el fog múlni ez a korszak.

Kitartás!!!

2008. szept. 19. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az FLP-s Aloe Vera Activator vált be, kilónént 2 cseppel:-)
2008. szept. 19. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Míg anyatejes volt a kislányom, nagyon hasfájós volt. Én espumisan cseppet adtam neki és ánizsos masszázskrémmel masszíroztam a pocóját. Ha jól emlékszem az espumisan 1000 Ft körül van, a masszázskrém kb 500 Ft volt. A kettő együtt egész jó hatással volt rá :)))
2008. szept. 19. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

12 hetes a kislányom és még mindig hasfájós...pl ma is egésznap visitva sirt.

Mi minden létező dolgot amit ajánlottak kipróbáltunk de semmi nem vált be és bele is fáradtam a kisérletezésbe és nem is akartam kitenni őt mindenféle gyógyszernek.

Ha visitva sir és felhuzogatja a lábait akkor biztos hogy a hasa fáj. A legfontosabb hogy minden evés után jól böfiztesd meg!!!

Nekünk ez vált be: meleg fürdő miközben locsolgattam a vizet a hasára, vagy meleg cseresznyemag párna a hasra (ezt a dm-ben vettük).

Aztán szopizás közben 5ml Gripe Water, néha ugyan ez sem jött be de akkor a homeopátiás "colocynthis 9ch" golyócska segített amit én 20 ml babavízbe oldottam fel és itattam meg vele. Görcsoldó és fájdalomcsillapító hatása van. Ez 539 Ft, szerintem nem drága és megér egy próbát....főleg ha segít.

Remélem tudtam segíteni és kitartást.

....ja, majdnem elfelejtettem hogy a hasra fektetés is szokott nekünk segiteni.

2008. szept. 19. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,anyatejes
2008. szept. 20. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!