Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Költöznétek így?

Költöznétek így?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kisfiam. Elég rossz munkahelyem volt oda majd annak idején nem szeretnék visszamenni. Párom munkahelye jó viszont ezzel sokkal jobban keresne máshol.

Felmerült régebben a költözés ami most úgy néz ki munka szempontjából akadálya nem lenne.

Viszont most saját kertes házba lakunk ott albi lenne. Nagyszülők itt vannak helyben. És ami nagyon nyomaszt h nagy honvágyam van. Igaz én sem értem miért mikor itt alig van vmi.

Le lehet küzdeni a honvágyat? Kb 100 km-re mennénk.

Mennétek vagy sem?

2016. febr. 23. 23:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En nem mennek, nagyon honvagyas vagyok:) igy is messzebb vagyunk a csakadtol, itt nincs senkim, tok egyedul vagyok es par het mulva szulok.
2016. febr. 24. 07:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Én röghöz kötött vagyok, sajnos és a párom is az... Nekem 3 hónapos lesz a kislányom, és nekünk fontos, hogy legyen közelben a család (anyósék egy utcányira, sógorék szintén a városban). Nekünk 1-2 óra pesztonkára szokott szükségünk lenni, de a sógorék maszekok, nem tudnak táppénzre menni a gyerekkel, ők van, hogy egész hétre igénylik a nagyikat.A másik, hogy mindig kertes házra vágytunk. Én, hacsak egy mód van rá, vissza nem mennék panelba. De,ha mentek, számolj azzal, hogy ki tudja mikor tudod eladni a házat! Üres lakás a mai világban... Meg, ha nagyobb városba mész, számolj vele, hogy ott általában az élet is drágább! Sok ismerősöm költözött haza, mert hiába keresett Pesten 100 Ft-tal többet, ott volt vele, mint ha itthon marad. Nem akarlak lebeszélni, csak nagyon gondold át! Ja, a szétszakított család megoldást viszont szerintem felejtsd el!
2016. febr. 24. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!