5 hetes babám sokat öklendezik meg hány kaja után akár 1-2 órával is még. Mi lehet a baja?
Voltatok a hasi ultrahangon, amire újszülötteket szokott beutalni az orvos?
Nem tudom mi lehet a baj, de ha hány ilyen gyakran, akkor mindenképp beszélj az orvosotokkal. Hány vagy bukik? Az előzőnél sugárban jön és legtöbbször a baba is öklendezik, mint a felnőtt. A bukásnál szinte észrevehetetlenül kifolyik a szájából a tej, ami azért van, mert a pocijában lévő légbuborék maga előtt tolja a tejcsit.
Köszönöm a válaszod!!!
Voltunk dokinál azt mondta, hogy biztos mohón eszik és azért van. Valóban elég mohó. A kórházban megcsinálták az UH-t, de nem mondtak semmit,hogy baj van. Hány akár többször is, de akkor nem öklendezik, hanem utána csak egy kis idővel. Akkor már nem mindig jön ki tej csak néha. De álltalában sírásba fullad mindig, mert majd megfullad a végén. Alvás közben is. Adott már ki olyan ordító hangot is, mint mikor a felnőtt hány. Nagyon félek, hogy megfullad!!!
Kedves kérdező! Rég volt, tudom, de végül igazoltak nálatok refluxot v. Sangifer-szindrómát? 7 hetes babámnál ugyanezek a tünetek, és én a fentiekre gyanakszom...:(
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!