Milyen teát szeret a 6 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
A kisfiam anyatejes, most kezdtük a hozzátáplálást. Mivel a szilárd étel után megszomjazik és jön a melegebb idő is, néha teát is adnék neki. Melyik fajtát válasszam? Nektek melyik vált be?2010. márc. 31. 15:32
1/7 anonim válasza:
A Hipp instant teákat nagyon szereti a mai napig (1éves). Én kérdeztem a dokinkat, hogy nem baj-e hogy ezt issza, mert cukros. Azt mondta nem, mert nagyon kevés cukor van benne és nagyon jó minőségűek. Mondjuk én kevesebb teát rakok bele, mint amennyit ír.
De szereti még a Babamosoly teát és a Pickwick gyerekteát is.
2/7 anonim válasza:
Hipp teák (granulátum formában).
9 hós babám nagyon szereti a sárgabarack-mangót, és az alma-citromfű ízesítésűt.
Vagy a Kecskeméti bébiitalok valamelyik változata (a mangós nagyon jó) azt szoktam fele-fele arányban forralt vízzel hígítani.
3/7 anonim válasza:
Sima, ízesítetlen gyümölcstea. Én nem szeretem a cukros Hipp granulátumokat, de mindenki azt ad a gyerekének, amit akar...Csak engem ezekben borzasztóan zavar, amikor az összetétel így kezdődik: cukor, stb, stb... azaz, az összetevők nagy része cukor....
4/7 anonim válasza:
Mi is a Hipp teákat isszuk, de nagyon szereti még a kamilla teát, és a baba gyümölcs leveket is.
5/7 anonim válasza:
Milupa csecsemőtea (gyümölcstea)
6/7 anonim válasza:
En gyumolcsteat adnek neki cukor nelkul, ha mindenkepp ragaszkodsz a teahoz.. Nekem 8 honapos a lanyom es gyakorlatilag az anyatejen kivul semmi mas folyadekra nincs szuksege. Eves utan szoktam kinalni csoros poharbol, de csakis kizarolag szensavmentes asvanyvizzel.
7/7 anonim válasza:
Egyiket sem.Ha szomjas,megissza a vizet,azt fogja inni,amire szoktatod.Sztem állandóan felesleges teát adni.
17 hónapos és 90%-ban vizet iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!