Kisfiam 15 hónapos és még nem megy önállóan. Aggódjak?
1,5 éves korig kell elkezdeniük menni.
a fiam 7 hónaposan állt fel, 1 évesen ment. tehát ha a hónapok eltolódását nézed, nincs elkésve a fiad. ügyesen halad az önálló járás felé:)
Nem vagytok elkésve, dehogy is! Ahogy apósom mondta amíg a mi manónk nem indult el "Ráér még menni eleget az életben!!!"
Meglátod 1x csak szépen elindul. A férjem kislánya 1,5 évesen még csak pár lépést tett. Nekünk fiúnk született. Mivel azt szokták mondani a fiúk kicsit lustábbak én már fel voltam készülve, hogy még várhatok. Na, de aztán 14 hósan elindult. Meglátod nem sokára te is szaladgálhatsz utána! :))
tilyed? bisztos? utánna? lessz???
jézusom
Szia!
Az én kisfiam a jövőhéten lesz 15 hónapos és még ő sem megy egyedül. Sőt még csak pár hete jött rá, hogy ha kapaszkodik a bútorokba akkor előre is tud haladni. :) Sokat sétálunk kézenfogva és ő szokta kérni a kezemet, ha valahova akar menni. Pár napja már 1 kezét fogom csak és úgy sétálunk. Azt vettem észre, hogy egyre magabiztosabban megy,már nem kapaszkodik annyira az újjamba. De én semmit nem erőltetek neki, ahogy ő gondolja. Mondjuk ő minden mozgást kicsit később kezdett mint a vele egykorú babák. A "gyakorlatot" nem nagyon szereti, de annál inkább szeret "olvasni" és pakolászni órákig. Hiába, tényleg nem egyformák a gyerekek.
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam...
És légyszi ne veszekedjetek, nem azért tettem fel a kérdést!
Szia!Ahogy már előttem is írták többen,nem kell aggódnod!Ha nem haragszol,adok egy tippet :) (bár lehetséges,hogy már próbáltátok ti is)
Adj a kezébe valamit,amibe "kapaszkodhat",ettől biztonságban érzi magát. (kisautó,labda...)
A kisfiunk szintén 15 hónapos,1 hónappal ezelőtt indult el.Egészen addig nem mert önállóan menni,aztán megfogta a nála 1 fejjel magasabb :) játékkacsáját és szépen sétálgatni kezdett.Hát keresztbe csodálkoztunk az apukájával...Két nap gyakorlás után azóta meg sem áll.Szinte egy-két nap alatt hatalmas változásokon mennek át a kicsik,meglátod!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!