Baj ha a héten még csak 1x voltunk sétálni ill. levegőzni?
Mennyi idős a baba?
Az én kisfiam 8 hónapos, csak akkor nem megyünk ki, ha esi az eső. Ha hideg van, akkor meg csak annyira míg lemegyünk a boltba. De nekem van egy 6 éves lányom is, és ha apa nincs itthon akkor vinnem kell őt oviba, és hozni is. Akkor viszem a kisfiam is, csak jól felöltöztetem.
Baj!
Hogy képzeled,hogy nem vitted ki megfagyasztani esetleg kitenni a megfázás vreszélxyének. Hogy lehetsz ilyen anyuka?
Dehogy baj:)))) Félre az előzőeket. Az én kisebik fiam 7 hónapos és pl csak autoval voltunk hajlandóak kimozdulni arra az időre míg haza hoztuk a 4 éves bátyust az oviból. Persze,ohgy nem baj. Nem kell mindig és minden áron sétálni ha olyan az idő. Az ovisok sem voltak kint játszani az udvaron,mert esett. Ha szebb napos az idő majd elmentek sétálni. Ilyenkor megtahatad azt, hogy szellőztetsz mellette. De azt sem baj ha nem teszed.
Jó babázást:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!