Szerintetek bunkóság egész nap döngetni a zongorát, amikor tudom, hogy a szomszédban újszülött van?
Szonszédunk nagylánya most tanul zongorázni és nagyon kezdő még. Az a vicc, hogy egész nap a zongorát döngeti.
Szerintetek ez bunkóság, ha tudják, hogy újszülött babánk van? Most jöttünk csak haza a kórházból. Mellettünk lakók és pont a baba szobája melletti szobában van a zongora.
Nem, ha nem éjjel teszi. Nem te körülötted forog a világ. Hagyja abba a tanulmányait talán? :) Ha nem tetszik, szigeteltess. Ti költöztetek panelba/társasházba. Vegyetek házat, ha nem tetszik. Nem ti vagytok a világ közepe.
És hidd el, neked a baba a világ közepe, de a szomszédnak meg a gyerek bőgés megy az agyára. Ebben biztos lehetsz.
Sőt, én csak imádkozom, ne legyen kisgyerekes szomszédom.
Sorry. Az előző voltam.
Nem, nem bunkóság.
Szerintem te pont az a fajta anyuka lehetsz, aki alattam lakik.Az ő lánya 2 éves és mindenre felébred. A hölgyemény már végigjárta a szomszédságot, mert őszerinte mindenki hangos, és mégis ezt hogy merészeljük, amikor nála kisgyerek van.
nem örülnék neki, de ez vsn sajnos. ilyen a panel vagy társasházi élet. a többiek ebbe nem tudnak belegondolni???
amúgy az újszülött ettől még alszik, nem zavarja a külvilág.
Este 8 és reggel 8 előtt ne tegye, plusz hétvégén sem lehet úgy tudom.
Aki azt írta, hogy este 10 és hajnal 5 között bunkóság zongorázni, annak: nem éreznéd azt, hogy a falszomszédod egy tuskó, ha te arra ébredsz 5 kor, hogy zongorázik? szerintem kicsit ideges lennél, csak ész nélkül kell leírni hülyeségeket ugye?
Kérdező! most még tök mindegy a picinek a zaj. később nem lesz az. próbálnék beszélni a szomszéddal, hogy mikor alszik a baba, mikor ne csinálja, ha lehet. ha kis emberség vsn bennük, akkor meg tudjátok beszélni.
17, ha a házirend 5 és 10 között nem tiltja a zajongást, akkor 5 és 10 között lehet zajongani. Ha azt írja, hogy 8 és 8 között, akkor akkor. Kész.
Egyébként ahány helyen eddig laktam, mindenhol 7 és 10 volt megadva, hétvégén 8 és 10 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!