Adjak 1 éves babámnak Nurofent ha nincs láza? Folyik az orra, egykedvű, kicsit köhög, láza nincs.
Figyelt kérdés
Éjszaka sírt többször,felébredt,szörcsögött,adtam Nurofent.Most adjak neki déli alvása előtt ha nincs láza?2010. márc. 31. 10:48
1/7 anonim válasza:
Minek a lázcsillapító, ha nincs láza? Azzal többet ártasz, mint használsz! A szörcsögésre az orrszívás a megfelelő, nem lázcsillapító...
2/7 anonim válasza:
Szerintem majd csak este, Jobbulást!!
3/7 anonim válasza:
minden gyógyszer valahol méreg, ezt ne felejtsük el. gyógyszert csak akkor szabad adni, ha arra szüksége van. a nurofen ezekkel a tünetekkel semmit sem csinál, fölöslegesen terheli a máját. gyakran le kell szívni az orrát, mást semmit.
4/7 anonim válasza:
Barátnőm szokott adni, ha ilyen állapotba van a kicsije.
5/7 anonim válasza:
A Nurofen láz-és fájdalomcsillapító.Náthára,orrfolyásra semmilyen hatással nincs.Tengervizes orrspray,orrszívás, nasivin,c-vitamin,aflubin cseppek.Egy gyógyszerész:))
6/7 anonim válasza:
Luuf balzsamot használj,köhögésre és náthára,ha nincs láz ez a legjobb.Gyógynövényes ezzel nem árthatsz.
7/7 anonim válasza:
Én nem adnék ha nincs láza, fölöslegesen terheli a szervetét. Sőt nekünk a doki azt mondta, hogy 38,5 fölött kell csak gyógyszerrel lázat csillapítani, mert kell hogy dolgozzon a szervezetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!