Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a baj a kinai cipőkkel?

Mi a baj a kinai cipőkkel?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom hogy drága,márkás cipőt vesz babájának vagy kisgyermekének.Aki ezt nem teheti meg az milyen cipőt vesz?Tanácstalan vagyok!
2010. márc. 31. 10:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy használt cipőt nem szeretnék venni.
2010. márc. 31. 10:44
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A kínai cipő ált-ban sokkal keményebb, kényelmetlenebb. Edzőcipőt magamnak se veszek kínait, de pl balerinát, magassarkút azt igen...
2010. márc. 31. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet a kínaiban is venni jó fajta,puha talpú cipőt!:)/ nem sport cipőt/ Az vele a baj általában hogy nem elég tartós!Én vettem már ott is a gyerekeimnek és meg kell mondjam a kisebbik lányom 26.hós szívesebben hordja mint a siestát!
2010. márc. 31. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
szerintem gyerekkorban (később is) nagyon fontos a jó minőségű cipő, ekkor formálódik, fejlődik a kicsi lába. A kínai cipőkkel az a baj, hogy borzasztó ócskák, műanyag kívül-belül, kényelmetlen és harmad annyi ideig bírja a strapát mint más cipők. Természetesen garancia sem jár rá. Tudod az a vicc, hogy az itt élő kínaiak nem hajlandók felvenni kínai cuccokat :) szerinted miért? ez csak elárul valamit a minőségről. Tudom, hogy drágák a gyermek cipők és nagyon hamar kinövik, nem tudják sokáig hordani, éppen ezért érdemes baba börzén használtan is venni jó minőségűt. Egy egyszerű fertőtlenítés és a te picinyed is hordhatja egy darabig.
2010. márc. 31. 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Én nem szívesen adnék a babámra használt cipőt. Nem a fertőtlenítés miatt, hanem mert egy másik gyerek teljesen máshogy tapossa ki, mint esetleg az enyém és akkor már nem úgy áll a lábán, ahogy kellene. Kínait sem vennék, mert azt valóban nem tartom megfelelő minőségűnek, kiképzésűnek. Szerintem cipőboltban is lehet venni nem túl drága, de jó cipőt pl. Deichman.
2010. márc. 31. 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

általában nem jó a kialakításuk, nem bőrből vannak, ami okozhat izzadást, gombát

azt tanácsolom nézz körül a babaszobában, ott van aki a kinőtt (cimkés) cipőjét adja el a bolti ár töredékéért, egy kínai cipő áráért

2010. márc. 31. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
na és persze szerintem azzal sincs baj, ha egy gyerköc hordta 2-3szor, attól még nem kitaposott.....
2010. márc. 31. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Használtat én se vennék, a kitaposás miatt. Kínaiban is lehet kifogni olyat, ami nem gagyi, nem kemény a talpa, tartja a bokát, nekünk volt már onnan is jó minőségű cipőnk, amit szeretett a lányom. Meg a deichmannban szoktam neki sokszor, ott vannak olcsóbb jó cipők.
2010. márc. 31. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem megfelelő a kialakításuk,kényelmetlenek,nem szellőznek,tönkremegy a baba lába benne.Sajnos valóban nagyon drágák a normális cipők,és nem mindenki teheti meg,hogy olyat vesz.Nekünk a családban van gyermekorvos,Ő is azt mondta,hogy lehetőség szerint 6 éves koráig jó minőségű cipőt vásároljuk,mert a gagyikban eldeformálódik a lábuk.Sajna a nővérem gyereke is "áldozatául" esett az olcsó cipőknek.
2010. márc. 31. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Márkás 30e cipőm 2hétig sem bírta. Az üzletben baromi kényelmes volt, de amikor élesben hordtam, alig bírtam a buszmegállóig eltipegni benne. Eltört a glenvas benne, elég volt felszállnom a buszra és nem volt orra.

Ugyan olyan fazonú kínai cipőt 3.éve nyúzom és nem látszik rajta.

Jah a drága cipőből csak a lakáson kívül tudtam kibújni annyira bebüdösödött a lábam...

2010. márc. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!