Vitte valaki alvásambulanciára a gyerekét? Ha igen miért?
Az akkor 2 és fél éves kisfiamat elvittem. Madarász utcai kórházban volt az "alváslabor".
Első gyermek-azóta van még 2 tesója-és sajnos nagyon nagyon rossz alvó volt. Minden éjjelünk egy rémálom volt,minden elalvás szintén. Átlag 3-4 órákat fent volt MINDEN ÉJJEL!!!! De volt olyan is,hogy éjfélkor felébredt,és reggel 9kor aludt el újra!!!!
Senki nem akart hinni nekünk. A gyerekorvosnak sírva könyörögtem altatóért,nyugtatóért- a gyerek részére,mert már nem bírtam tovább. Végül elküldött az alváslaborba,ahol kisfiam egész éjjel aludt!!!!!!!!!!!! Majd megőrültem... Elmondták,hogy a rohanó világ,túl sok inger stb. stb. nagyon okos dolgokat,és megállapították,hogy makk egészséges,valószínü csak "szivat" minket....
Végül kapott egy kis nyugtatót pár hétig (Atarax szirup) és jobb lett az éjszaka. Igazából 5 éves korára aludta át teljesen az éjjeleket!!
A 2tesó is hasonló rossz alvó,bár egy fokkal talán jobbak... Őket már nem vittem "kínozni" :)
Így kell elfogadnom Őket,és meg kell tanulnom milyen az élet alvásmentesen :)
Te miért fontolgatod? Mi a gond nálatok?
türelmem az már nem sok van,de nincs más választás. Ez van.
Olvastad már az "aludj jól gyermekem címü könyvet?
Az az érzésem,hogy a te gyerkőcöd mivel még kicsi,hamar beletanulna az alvásba!! Pár nap és megoldodna a gondotok!
Kicsit durvának tünik a könyv elsőre,de próbáld ki,mert az esetek nagy részénél beválik amit ír. És szerintem lehet enyhíteni a módszeren :)
Ajánlom figyelmedbe,le lehet tölteni neten pdf-en.
Aztán legyetek következetesek a pároddal együtt,majd max 4nap után aludjatok végre!!!!!
Minden jót!!!
Írj majd ,hogy mi újság! :)
(első)
ja,és én sajnos csak későn találtam rá erre a könyvre,de a Te kisfiad még kezelhető!!!! :) mindent bele! olvasd el!!
bár nekem ajánlotta volna anno vki.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!