Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vitte valaki alvásambulanciára...

Vitte valaki alvásambulanciára a gyerekét? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek, és indokok. Miért döntöttél mellette és mi volt?
2010. márc. 31. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Az akkor 2 és fél éves kisfiamat elvittem. Madarász utcai kórházban volt az "alváslabor".

Első gyermek-azóta van még 2 tesója-és sajnos nagyon nagyon rossz alvó volt. Minden éjjelünk egy rémálom volt,minden elalvás szintén. Átlag 3-4 órákat fent volt MINDEN ÉJJEL!!!! De volt olyan is,hogy éjfélkor felébredt,és reggel 9kor aludt el újra!!!!

Senki nem akart hinni nekünk. A gyerekorvosnak sírva könyörögtem altatóért,nyugtatóért- a gyerek részére,mert már nem bírtam tovább. Végül elküldött az alváslaborba,ahol kisfiam egész éjjel aludt!!!!!!!!!!!! Majd megőrültem... Elmondták,hogy a rohanó világ,túl sok inger stb. stb. nagyon okos dolgokat,és megállapították,hogy makk egészséges,valószínü csak "szivat" minket....

Végül kapott egy kis nyugtatót pár hétig (Atarax szirup) és jobb lett az éjszaka. Igazából 5 éves korára aludta át teljesen az éjjeleket!!

A 2tesó is hasonló rossz alvó,bár egy fokkal talán jobbak... Őket már nem vittem "kínozni" :)

Így kell elfogadnom Őket,és meg kell tanulnom milyen az élet alvásmentesen :)

Te miért fontolgatod? Mi a gond nálatok?

2010. márc. 31. 12:12
 2/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak 2 hónaposan volt egy légzésleállása ezért kerültünk be a Heim Pál alvásambullanciájára.Nagyon jól felszerelt korrekt hely.Megállapították, hogy túl sok időt hagy ki a légzések között,azóta is járunk kontrollra.Már sokat javult:)
2010. márc. 31. 12:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Az én fiam 7 hónapos, nem volt átaludt éjszaka:-( Éjszaka időben alszik el aztán olyan 22-4.00 között óránként, félóránként felkel:-(( Már nagyon fáradtak vagyunk:-(Napközben sem alszik csak 2-3Xfélórát vagy 20 percet. Sokszor olyan fáradt dől jobbra-balra, de nem alszik. A férjem is rossz alvó:-( Sokszor, ha éjszaka jönn, már nincs is kedvem elaludni:-((( 5 év:-( Húúúú! Tisztelet a türelemért:-)
2010. márc. 31. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:

türelmem az már nem sok van,de nincs más választás. Ez van.

Olvastad már az "aludj jól gyermekem címü könyvet?

Az az érzésem,hogy a te gyerkőcöd mivel még kicsi,hamar beletanulna az alvásba!! Pár nap és megoldodna a gondotok!

Kicsit durvának tünik a könyv elsőre,de próbáld ki,mert az esetek nagy részénél beválik amit ír. És szerintem lehet enyhíteni a módszeren :)

Ajánlom figyelmedbe,le lehet tölteni neten pdf-en.

Aztán legyetek következetesek a pároddal együtt,majd max 4nap után aludjatok végre!!!!!

Minden jót!!!

Írj majd ,hogy mi újság! :)

(első)

2010. márc. 31. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

ja,és én sajnos csak későn találtam rá erre a könyvre,de a Te kisfiad még kezelhető!!!! :) mindent bele! olvasd el!!

bár nekem ajánlotta volna anno vki.... ;)

2010. márc. 31. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet:-) Már szemeztem a könyvel:-) Szerintem megveszem:-) Szeretem fogni a könyvet:-)
2010. ápr. 1. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!