Alma áfonyával mehet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy alma áfonyával üveges bébi ételt, de az áfonyában nem vagyok biztos, hogy adhatom-e. Próbáltátok már? Volt tőle valami gondja a babának?2010. márc. 31. 08:55
1/5 anonim válasza:
Ami 4 hós kortól van? Én már adtam kisfiamnak 5 hónaposan, és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Nagyon ízlett neki. (B)
2/5 anonim válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy semmi baja nem lett tőle. Már olyat is kapott, hogy alma málnával.
Ezeket (állítólag) úgy csinálják, hogy az allergén magokat kiszedik. Mindenesetre nálunk nem okozott gondot. (B)
3/5 anonim válasza:
Mennyi idős a babád? Mikor kezdted a hozzátáplálást?
Mi 6 hónapos korában kezdtük, kb. 7,5 hónaposan kapott áfonyásat, nem volt tőle semmi baja, talán egy picit fogta a kakit. De az ízét nagyon nagyon szereti.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom is imádja, csak sajnos ne tartozik az olcsók közé. Hamé-sat ne vegyél, tiszta cukor. Nálunk a Nestlé a legnagyobb sztár. Tényleg "mint kacsa a nokedlit"! Ráadásul elsőre benyakalt egy üveggel, meg is ijedtem, hogy valami baja lesz. Annyira élvezte a z evést, hogy közben nem jutott eszembe, alig győztem kanalazni. Semmi baja nem lett, 7 hónapos volt, féléves korától eszeget.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 21 hetes a kisfiam, 4 hónapos korától eszeget.
2010. márc. 31. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!