Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alma áfonyával mehet?

Alma áfonyával mehet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy alma áfonyával üveges bébi ételt, de az áfonyában nem vagyok biztos, hogy adhatom-e. Próbáltátok már? Volt tőle valami gondja a babának?
2010. márc. 31. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami 4 hós kortól van? Én már adtam kisfiamnak 5 hónaposan, és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Nagyon ízlett neki. (B)
2010. márc. 31. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, azt lehagytam, hogy semmi baja nem lett tőle. Már olyat is kapott, hogy alma málnával.

Ezeket (állítólag) úgy csinálják, hogy az allergén magokat kiszedik. Mindenesetre nálunk nem okozott gondot. (B)

2010. márc. 31. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád? Mikor kezdted a hozzátáplálást?

Mi 6 hónapos korában kezdtük, kb. 7,5 hónaposan kapott áfonyásat, nem volt tőle semmi baja, talán egy picit fogta a kakit. De az ízét nagyon nagyon szereti.

2010. márc. 31. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is imádja, csak sajnos ne tartozik az olcsók közé. Hamé-sat ne vegyél, tiszta cukor. Nálunk a Nestlé a legnagyobb sztár. Tényleg "mint kacsa a nokedlit"! Ráadásul elsőre benyakalt egy üveggel, meg is ijedtem, hogy valami baja lesz. Annyira élvezte a z evést, hogy közben nem jutott eszembe, alig győztem kanalazni. Semmi baja nem lett, 7 hónapos volt, féléves korától eszeget.
2010. márc. 31. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 21 hetes a kisfiam, 4 hónapos korától eszeget.
2010. márc. 31. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!