Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma voltunk a védőnőnél, és...

Ma voltunk a védőnőnél, és megijesztett egy kicsit! Kislányomon van egy véranyajegy, vagy micsoda. Azt mondta, hogy figyeljem, mert neki úgy tűnik, hogy nőtt?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogyha nagyobb lesz, akkor azonnal doki, elküldik a babót mindenféle vizsgálatra. Hétfőn lesz 6 hetes. Járt így valaki?
2008. szept. 19. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm gyerekének a száján van "vérdaganat".Neki azt mondták,hogy ha nem múlik el magától 1 1/2 évesen elinjekciózzák,mint a seprűvénát.Nekik sokszor eltűnik máskor pedig akkora,mint egy nagyobb borsó.
2008. szept. 19. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia nekünk is van a nagylányom száján és az arcán nekünksajnois műteni kellett mert rossz helyen van, ha nem kényes helyen van akkor a dr tasnádi géza heim pál kórház őhozzá kell fordulni és ha rám hallgatsz jobb előbb mint későn mert ezek nagyon csúnyák szoktak lenni, elvileg felszívódnak gyakorlatilag pedig nem mindegyik, nekünk pont olyan van ami nem szívódik fel, szerintem a tasnádihoz kérj időpontot és mutasd meg neki MINDENKÉPPEN

ha még infóra van szükséged írj nyugodtan amúgy érdaganatnak és éranyajegynek hívják

neketek hol van?

2008. szept. 19. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! A bal lapockája felett van a babucinak. Mondhatom, elég ideges lettem, mert nem mondta meg a védőnő, hogy mi van akkor, ha nagyobb lesz, hiába kérdeztem. :-(
2008. szept. 19. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem olyna nagyon gond de azért a tasnádinak mutasd meg ő csinál egy fagyasztásos eljárást és azt mondják hogy nagoyn jó ésakkor nem nő tovább elvileg veszéllytelen jelenség ha ilyen helyen van mint nálatok, de azért kérdezd meg a kezelés dijmentes meg csak pár másodpercig tart nálunk sajnos nem tudták így kezelni mert a szájban nem lehet mi szteroidos injekciós kezelést kaptunk már 3 szor de a növekedése szerencsére megállt de mi sajnso többre nem számíthatunk
2008. szept. 19. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

tényleg éranyajegy-a fiamnak is van a nyakán-azt mondták elmúlik-de aztán fagyasztották többször-már egész szép..a bőrgyógyászaton hülyének néztek....h miért oda megyünk-a sebészeten voltunk-a Madarászban.javaslom,h vegyél te is zsirpapirt,v pausz papirt-és rajzold körbe többször-és figyeld,h növekszik-e.orvos mindenképp lássa!

de ne aggódj!

2008. szept. 19. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tűzfoltra gondolsz?Mert az én babám szemhéján és orrán van,olyan mint egy anyajegy csak piros.Hol jobban,hol kevésbé..,nekem is van a csuklómon..hol jobban látszik hol eltűnik,de ez úgy tudom,nem veszélyes..10hetes baba mamája
2008. szept. 19. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!