Hogyan szoktassam le a harapásról?
Megveregetted???? De minek?
9 hónpos, érzelmei kimutatására nem sok mindent ismer, szinte semmit. Az elsö harapás ami teljesen véletlen volt te felkiáltiottál, vagy reagáltál és ezzel megtudta, hogy harapás-figyelem.
Amit tudsz tenni, ha megakar harapni rögtön mondod, hogy NEM, és vagy arréb mész vagy öt arrébb teszed. Mutasdmeg, hogy kell puszilni, és pusziljon ha közeledbe kell lenni...
Oké,kihagytam h 7hós kora óta harap ,a száj veregetést ne úgy képzeljétek h na tényleg megütöm,isten mencs épp h oda rakom a szájához a kezemet,és csak ENGEM harap akkor is ha rágókája nála van..már ilyenekkel próbálkoztam
Puszit ad apának nagyiéknak néha nekem is csak nekem a harapást jobban szereti osztogatni:D
Vered a 9 honapost ?
En annyit mondok, hogy nem , eroteljesen.
Én akkor szoktam le róla, mikor apa - sokszori kérés, és egy istenes harapás után - visszaadta. Bizony fájt, és sírtam is kicsit, de soha többé nem csináltam.
A te babád még kicsi, hogy ilyen módszerhez folyamodj, de találj ki valamit, mert amúgy nem vicces.
Az én bébiszitteltem ütött, folyton (simi-simi, ááá, kizárt, csak az ütés). Olyankor erélyesen rászóltunk, és letettük a földre (szülei is). Elég hamar megtanulta, hogy ha verekszik, akkor nem játszunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!