Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj van? 7 hós, és még szinte...

Baj van? 7 hós, és még szinte állandóan ökölbe szorítja a kezét. Nem forog csak meztelenül hasról-hátra.

Figyelt kérdés
Koraszülött baba,és csak fekszik ha leteszem,el sem mozdul még álmában sem.Pánikba estem.hogy vmi baj van!!!!!!!!
2010. márc. 31. 03:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyerekorvos nem mond semmit? Ennel mar tobbet kellene mozognia, ezt te is erzed. Nekunk a Deveny-torna nagyon sokat es hamar segitett, bar nem ez volt a gond, biztos, hogy nektek is hasznos lenne.
2010. márc. 31. 05:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizony, orvossal és védőnővel kellene beszélned, hogy milyen torna lenne nektek a megfelelő. Dévényről én is nagyon jókat hallottam. Valamilyen tornát azért mindenképpen el kellene kezdenetek, mert ez így tényleg elég karcsú (még ha korrigálni is kell a korát a koraszülöttség miatt). (B)
2010. márc. 31. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ökölbe szorított kéz már eleve jelzi, hogy merev a baba izomzata. A fiamnál volt hasonló, de már 2-3 hós korában tornáztatni kellett és szépen "kinőtte" magát. Mindenképp beszélj orvossal, hogy merre induljatok el. Ha a védőnő vagy az orvos eddig nem vette észre, hogy gond van, keress másikat. De ne ess pánikba, az nem segít. Te viszont segíthetsz a gyerekednek. Speciális torna, babamasszázs, és sok-sok türelem és kitartás!! Minden jót nektek!!!
2010. márc. 31. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni:-) Tornáztasd:-) Van nálatok babatorna? mi is járunk 3 hónapos kora óta és csodákat csinál:-) Dolgokért sem nyúl? Csörgő? Figyel a hangokra? Ha gondolod írok néhány feladatot:-)
2010. márc. 31. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj az orvossal, hogy küldjön el titeket mozgásterápiára meg neurológushoz. mi dévényre jártunk. kedves utolsó! 7 hós korban az ökölbeszorított kezet nem oldja meg a babatorna!
2010. márc. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!