Jó-e az édeskömény tea?
Figyelt kérdés
2 hetes kislányom nagyon pocakfájós.Próbáltuk az infacolt,de nem vált be.Mik a tapasztalatok az édeskömény teáról?2008. szept. 19. 13:26
1/8 anonim válasza:
Nekünk bevált.Csak ajánlani tudom!
2/8 anonim válasza:
Nekem is bevállt, mindkét gyerekemnél. Szerintem nyugodtan itasd vele.
Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Ha neki az az úgynevezett 3 hónapos hasfájása van aligha múlik el a teától.Nekünk is sok gondot okozott ez a hasfájás, 3 hónapos korára múlt el a picinek.Ezért hívják 3 hós hasfájásnak. A teát azért adhatod neki, igaz úgy emlékszem 4 hós kortól adható de a bababoltos néni nagyon aranyos volt és azt mondta, ihatja a kicsi.Nekem mindkét lányomnak jót tett azért.Az utóbbi időben "szeles" volt nálunk a menü. Köménymaglevest főztem, a nagylányom imádja és nem is fájt utána a hasunk.Tehát jó dolog!
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekünk használt. Mi a Babamosoly nevű filteres teát vettük, ez már újszülött kortól adható.
5/8 anonim válasza:
Szia!Én szoptatok igaz nem is hasfájós a babám,de figyelek is rá mit eszek.Ha minden nap eszek műzlit tejjel,vagy egyéb joghurt készítményt akkor rendesen tud kakilni és semmi baja.Amúgy a köményleves nekünk is bejött,de én is szoktam nagy ritkán babamosolyt főzni neki,csak nem túl gazdaságos nálunk,mert annyit nem iszik meg és mindig én iszom meg,mert sajnálom kiönteni...lehet így is segít.Amúgy a kamilla tea kis szőlőcukorral is hashajtó hatású-ne sokat adj neki.VAgy még az espumisant is ajánlom.JA és a cseresznyepárna is jó-dm-800ft.
6/8 anonim válasza:
Szia
Ajánlanám még a GRIP Watert, kömény, és ánizsból készült szirup. Rendben tartja a székletet is, jókat tud pukizni a drágaság tőle :)
ja és szintén gyógyszertárban lehet kapni,
fontos: egy hónapos kortól lehet használni
7/8 anonim válasza:
Sziasztok csak ugy naturan szomjoltásra is adhatom neki?? Mert nagyon szereti ugy vettem észre!!
És este meg igencsak sok kakink van tőle!
8/8 anonim válasza:
Sziasztok mi is nagyon hasfájósak vagyunk 3 hetes a kicsi és arra gondoltam kipróbálom én is az édeskömény teát,csak azt nem tudom,hogy mennyit szabad adni neki belőle valaki tudna tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!