Megéri megvenni a sütifaló kincsesbödönt?
Sógoroméknak van, a kislányuk imádta.
Formabedobálós aki nem ismerné, csak amikor bedobsz valamit, valami hangot is ad.
Pontosan nem tudom, de ezek a FP játékok nagyon jók.
Nekünk Tanuló kutyusunk van.
Szerintem használtan érdemes. Zenél 2 félét. Mondja a formákat és a számokat (4 nyelven) ha a megfelelő alakzatot áttolod rajta (vagy lenyomod a kis gombokat.) Ez nekünk felnőtteknek volt egy ideig mókás!
Kettő zenét játszik.
Amiért talán érdemes szép nagy színes zenélő bödön ami felkelti a pici érdeklődést, fordulásra nyújtózkodásra készteti. Az 5 formát mindig egyesével megtanulmányozza végignyalja, elég sokat el volt vele. Én 3 vagy 4 hónaposan vettem neki használtan. Most 6,5 hónapos még mindig érdekli, valószínűleg később is tudom használni, amire való. Tudom, hogy vannak olcsóbb játékok melyek tudnak hasonló dolgokat, de én úgy érzem a Fisher Price profi ebben.
Ha még nagyon pici a babád, vannak ennél jobb, olcsóbb FP játékok. Tanuló kulcsok, móka kockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!