Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel alszanak babáitok?

Mivel alszanak babáitok?

Figyelt kérdés

Plüss élatka,morzsolókendő,textilpelus....

Hány hós kora óta alszik így?

2010. márc. 30. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Szia!

Semmivel.Nem raktam semmit a kiságyba két okból.Az egyik, hogy féltem, hogy megfullad a plüssöktől, a másik, hogy tudja, hogy a kiságy alvásra való, nem játékra.Nem is igényel semmit.6,5 hónapos

/Z/

2010. márc. 30. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megszületett egy nem túl nagy Micimackót ültettünk az ágyába, de sosem érdeklődött iránta.

Egy éves volt, mikor kapott egy Teletubbies plüssfigurát, azóta Tinky a kedvenc, neki is kell jóéjtpuszit adni, ő is beveszi a vitamint, ha kocsival megyünk, akkor ő is jön, naponta százszor megszeretgeti, kiveszi a kiságyból, és utána visszateszi aludni:)

2010. márc. 30. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:

6 hónapos volt, amikor igényelt valamit maga mellé, eleinte az én kezemet szorongatta, aztán választott egy alvósállatot (kismajom), azóta is azzal alszik. Más játékot nem tettem a kiságyba sosem, ugyanolyan okból, mint az első válaszoló.

ҝ

2010. márc. 30. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy kedves kismackós párnával,amit inkább ölel,mint ráfekszik:-)ezt visszük is magunkka,ha elutazunk hosszabb időre.Amugy még szopcsizik(2 éves),de gondolom majd később is szeretni fogja később ezt a párnát:-)
2010. márc. 30. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én babám 5 hónapos és neki van szunyija kb 3hónapos kora óta! Igényli is..nagyon szereti!! Nélküle már nem is tud aludni:P de szerencsére bármivel helyettesíthető, mert mind1 csak legyen ott valami:)
2010. márc. 30. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Velem(átölel, hozzám kucorodik)és igy alszik el.
2010. márc. 30. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A születésére Apától kapott egy kockás fülű nyuszit. Eleinte az volt a kedvenc, az van születésétől a kiságyban. Mitől fulladna meg, mikor még nem tudja elvenni, nem tud forogni, és az ágy szélén van, ő meg középen? Mikulásra kapott sógornőméktől egy szundikendőt, akkor volt 2,5 hónapos, azóta azt öleli alvás közben. Rengeteg plüss állatkája van a kiságyban (Micimackó, Tigris, zsiráf, kutya), ha megyünk valahova, akkor is cipeljük őket, így az utazóágyban is mindig elalszik bárhol. Meg jól eljátszik reggel, ha felébred, nem unatkozik, és nem költ fel, hogy márpedig vegyem ki. Általában felébredek, ha meghallom az egyik zsiráf csörgőjét, de nem kell ugranom, és ő jól elszórakozik még kb. 1 órát ébredés után, én meg addig szundítok még egy kicsit. De a fő kedvenc az a Kockásfülű és a szundikendő.

6 hónapos nagylegény anyukája

2010. márc. 30. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
amikor megszületett,kapott egy nyáltörlő nyuszit a c&A-ból.kicsinek mindig ott volt mellette,és én akárhová vittem vittem utána,pedig ő rá se hederített,de aztán 4-5 hónapos lehetett amikor elkezdte morzsolgatni a fülét a nyúlnak,és nyúl fülén van egy kis csomó,azt rágogatja,és mivel az kemény,igy sok fájdalmat ami a foga miatt volt,ezzel csillapított,én biztos vagyok benne,hogy felére csökkentette a nehézségeinket.Azóta is ezzel alszik,ezzel nyugszik meg,és nap közben is kell neki néha,ha fáradt vagy csak pihenne.olyan édes amikor a fülén lévő kis csomóval cirógatja az arcát,vagy a szája gyűrögeti és a fülét morzsolja.én nagyon örülök,hogy lett egy ilyen nyuszink.
2010. márc. 30. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én babám a takaró csücskével cirógatja az arcát amíg elalszik. Egy darabig textilpelussal csinálta, aztán valahogy elmaradt és maradt a takarócsücsök. Egyelőre mindegy, hogy melyik takaró, lehet hogy később majd megmarad az egyik alvóbigyónak.

Most 9 hónapos.

2010. márc. 30. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
16 hónapos kisfiú, kb. 7 hónapos kora óta kell neki a textil pelus (rongyi) alváshoz, olyanyirra, hogy anélkül képtelen elaludni és nem helyettesítheti semmi.
2010. márc. 30. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!