Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell (ene) egy kb.2...

Mennyit kell (ene) egy kb.2 hónapos babának aludnia napközben? A ti babáitok mennyiket és hányszor alszanak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém ilyen idős korában még sokat aludt, majdnem az egész napot végig aludta. Gyakorlatilag csak enni ébredt föl. Volt, hogy álmában pelenkáztam. :)

Később egyre kevesebbet aludt, most ha jó napunk van kétszer fél órát alszik egy nap, de éjjel is alszik rendesen, ha épp nem fogzik persze. Mért kérded egyébként? Rossz alvó a kicsid?

2010. febr. 27. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém még nincs 7 hetes, de sajnos napközben nem nagyon alszik, délelőtt semmit, délután max. 2 órát, aztán este 11-től úgy 4-ig, de csak 9 körül kel fel, addig még visszaalszik.
2010. febr. 27. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem nevezném rossz alvónak, de mintha észrevenném, hogy nyűgi estére. Van hogy alszik 2x3 órát, de van hogy 3xfél órát. Este 9-től reggel 7-ig szépen alszik. Hajnal felé felérez, de cumikára rögtön visszaalszik. Az éjszakával nincs gondom. :))
2010. febr. 28. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én babám 2 hós korába éjjel 10 órát aludt, nappal szinte semmit. Az egész délutánunk egy nagy altatás volt, fejem tetejére is állhattam se aludt rendesen, fél órákat aludt csak azt is szopi közben. Most 3 hós, elég sokat alszik, éjjel 10-11 órát, aztán délelőtt még egy órácskát alszik, majd délután a levegőn 3 órát, majd este is van, hogy elbóbiskol.

Nagyon új neki most minden, kitartás! Pár hét és minden megváltozik! :)

2010. márc. 3. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:
2 hónapos kortól sokat változott a babám,könnyebb lett minden,mint azelőtt.Ekkor kezdte kialakítani a nappali alvását.5 órát aludt kint a babakocsiban minden nap.
2010. márc. 3. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

08:20 as : 5órát???????? Neked nem is gyermeked van,hanem ufód :) még nem gondoltál rá :DD

Ennyi idős korukban a gyerkőceim kb. 4szer 40 percet aludtak. Ennyivel bérték :) Én nem annyira,de ez volt :)

Az szupi,hogy éjjel alszik a babód!! A nappali alvás az éjjelihez képest "nem lényeg" :)

3gyerekes anyuka

2010. márc. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!