Mennyit kell (ene) egy kb.2 hónapos babának aludnia napközben? A ti babáitok mennyiket és hányszor alszanak?
Az enyém ilyen idős korában még sokat aludt, majdnem az egész napot végig aludta. Gyakorlatilag csak enni ébredt föl. Volt, hogy álmában pelenkáztam. :)
Később egyre kevesebbet aludt, most ha jó napunk van kétszer fél órát alszik egy nap, de éjjel is alszik rendesen, ha épp nem fogzik persze. Mért kérded egyébként? Rossz alvó a kicsid?
én babám 2 hós korába éjjel 10 órát aludt, nappal szinte semmit. Az egész délutánunk egy nagy altatás volt, fejem tetejére is állhattam se aludt rendesen, fél órákat aludt csak azt is szopi közben. Most 3 hós, elég sokat alszik, éjjel 10-11 órát, aztán délelőtt még egy órácskát alszik, majd délután a levegőn 3 órát, majd este is van, hogy elbóbiskol.
Nagyon új neki most minden, kitartás! Pár hét és minden megváltozik! :)
08:20 as : 5órát???????? Neked nem is gyermeked van,hanem ufód :) még nem gondoltál rá :DD
Ennyi idős korukban a gyerkőceim kb. 4szer 40 percet aludtak. Ennyivel bérték :) Én nem annyira,de ez volt :)
Az szupi,hogy éjjel alszik a babód!! A nappali alvás az éjjelihez képest "nem lényeg" :)
3gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!