Tud tapsolni, pápát inteni 10 hónaposotok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 16:25
1/10 anonim válasza:
Igen. Integetni 8 hósan, tapsolni kb. 9.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Igen egy ideje,kicsit hamarabb tanult pápá-zni,aztán tapsolni,mert nehezzebb volt eltalálni a másik kezét :-D
3/10 anonim válasza:
Tapsolni 7 hónaposan kezdett (süti-süti pogácsa), pápázni pedig 8 hónaposan. Most Húsvét hétfőn tölti a 10. hónapot és már egyedül áll, és bútor mellett lépked.
4/10 anonim válasza:
Nem, sajnos nem megy. :( Talán néha mintha "reflexszerűen" utánozná, de nem igazán
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, gondolom tanítgattátok?
Mi mostanában kezdtük, nem tudom mennyi idő lesz...
2010. márc. 30. 16:55
6/10 anonim válasza:
16:53-as vagyok, a majdnem 10 hós baba anyukája
Igen, mi már 3 hetes korunk óta csináljuk az Anya taníts engem programot :)
7/10 anonim válasza:
8 hónapos a lányom tapsolni a napokban tanult meg,pápát inteni még nem tud.
8/10 anonim válasza:
Az enyém 7 hónaposan intett pápá-t, aztán egy kis időre abbahagyta, majd újra kezdte. Tapsolni most tanult meg 1 évesen. Éjjel-nappal azt csinálja:)
9/10 anonim válasza:
Tapsolni kb.8 hónaposan kezdet azóta mindenek tapsizik:),de integetni nem tud még.
Tegnap volt 10h
10/10 anonim válasza:
Tapsolni igen, pápázni még nem. 10 hós volt múlt szombaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!