15 hós gyermeketek milyen folyadékokat iszik meg?
Figyelt kérdés
Tej (bolti)? Tea, víz, stb?
ha bolti tejet iszik, milyet? hogy adod oda neki? forralod még?
2010. márc. 30. 14:22
1/8 anonim válasza:
vizet iszik,ritkán kap gyümölcsteát.tejet még nem kapott.
2/8 anonim válasza:
A tejet magában sajnos nem szereti, viszont ha turmixolok bele banánt, akkor lecsúszik. De iszik még teát, vizet, gyümölcslevet. A tejet nem forralom már és a vizet sem. 17 hós a fiam.
3/8 A kérdező kommentje:
Az én fiam 15 hós. Még szopizik is. A reggeli mellé tejet iszik, sima boltit, bár nem sokat, de én sem forralom. Napközben ha szomjas, akkor vizet, vagy Hipp teát kap, de abból keveset rakok neki bele, csak, hogy színe legyen inkább... És egy kis íze.
2010. márc. 30. 14:30
4/8 anonim válasza:
Házi tejet forralva reggel és este. Napközben gyümölcstea vagy gyümölcslé vízzel hígítva. (a vizet sajnos nem issza meg)
5/8 anonim válasza:
Lányom 15,5 hónapos. Csakis (alig, épphogy) ízesített babateát issza meg. Vizet fél éves kora óta próbálgatjuk, de visszaköpi, nem kell neki.
Ezen kívül tejet iszik, bolti 1,5 %-ost, én nem forralom neki.
Néha-néha kap gyümölcslevet higítva. Nem viszem túlzásba, mert így is bánt, hogy a víz nála nem fogy.
Leveseket szereti, az is lé.
De a legtöbbet az épphogy-ízű babateából issza meg egy nap.
6/8 anonim válasza:
Az én kislányom tápszeres volt, de 14 hónapos kora óta nem hajlandó elfogadni. Reggelire egy Actimel-t iszik, tízóraira saját készítésű teát, vacsorára kap kakaót (a tejet nem issza meg, és a kakaóból is csak a boltit hajlandó szívószállal), de van hogy kér még teát is. Ebédre és étkezések között vizet (forralatlanul), 100 %-os gyümölcslevet iszik, amennyit csak akar, ezek úgysem cukrosak, nem laktatnak, sőt a narancslé inkább étvágyat csinál.
7/8 anonim válasza:
csak vizet iszik.
14,5 hónapos kisfiú
8/8 anonim válasza:
víz, Pickwick gyerekteája, gyyümilé titkán, bolti tejet iszik nem forralom. A Farmer tejet szoktam venni.14 hós, még ő is szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!