Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a happy day...

Mi a véleményetek a happy day 100%os gyümilevekről? 1,5 éves gyerek már ihat ilyet, ugye?

Figyelt kérdés

Ananászt és multivitamint szoktam adni neki, ezekre rá van írva, hgoy pasztörizált, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Természetesen kap gyümölcsöt, csak olyan keveset iszik, és ezeket szívesen megissza, ezek remélhetőleg cukormentesek. Szerintetek?

2010. márc. 30. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, másfél évesen én is adtam neki, pont ugyanezen okok miatt. Én felesben higítottam vízzel. Üdv
2010. márc. 30. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam adni az én gyerekemnek kb. 14 hónapos kora óta. Még mindig jobb, mint a cukros Hipp teák vagy gagyi gyümölcslének nevezett löttyök.
2010. márc. 30. 12:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Azért kezdetm ezt adni, mert a baba gyümilevekből 2 dl kerül majdnem annyiba mint, ebből 1 l és azokban van cukor, meg egy csomó nem természetes dolog, ezeken meg még az összetételnél is csak annyi van, hogy gyümölcslé sűrítményből. De a meggyese meg a barackosa már cukros :(

2010. márc. 30. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem gond, ha bölcsibe, oviba megy akkor úgyis kap majd mindenfélét...ha szívesen issza, akkor meg jó, mert a folyadék viszont nagyon fontos....az én fiam is másfél és egyszer egyszer kap barackot is, ha épp nincs gyorsan más...
2010. márc. 30. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a kubut tudom még ajánlani, én azt szoktam venni a gyerkőcnek. Abban nincsen sem mesterséges szinezék, sem tartósítószer. Arra figyelj oda, hogy nem mindegyik gyerkőcnek bírja a gyomra. Az én babámnak például hasmenése lett a "felnőtt" gyümölcslevektől, pedig én is ilyet adtam neki.
2010. márc. 30. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is adtam neki, a leírás alapján tényleg természetesebb, mint sok baba-ital. Mondjuk ez azért elég gáz. Én is vízzel higítottam, hogy ne szokja meg az erős intenzív ízeket (+gazdaságosabb is).
2010. márc. 30. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanazért és ugyanúgy adom, mint a 13.35-ös válaszoló:)
2010. márc. 30. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
SZia! Én a 15 hónaposomnak Hohes-C adok. próbáld ki te is, itt nagyobb a választék a gyümölcslevekből, és egyik sem cukrozott!
2010. márc. 30. 16:46
 9/9 anonim válasza:
100% a narancs tele van vegyszerrel és maga a narancslé is erősen károsítja a fogzománcot azt ne. A többi 100%-osnál tényleg csak a vízről szoknak le, mint a vajas kenyér esetén a üres kenyérről önmagában.
2015. aug. 16. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!