Chicco Simplicity kocsija van valakinek? Áttehető a karja?
Figyelt kérdés
Mekkorák a kerekei,illetve milyen kocsi?Nektek bevált?2010. márc. 30. 12:00
1/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen van!!A fekete!!
Hát nem egy túrakocsi de városban meg a vásárláshoz,sétához pont elég!!
A kerekei hát....nem túl nagyok....de nem is túl kicsi!!Olyan 18-20cm az átmérő azt hiszem....egy baja van!!Hátúl csak egy kerék van és sok le a patkáról fel a patkára mozgástól kezd eldeformálódni azaz befelé dőlni! :(
2/7 A kérdező kommentje:
8 hós lányomnak szeretnék ilyet venni...
Nincs tökéletes kocsi ugye?
2010. márc. 30. 12:22
3/7 anonim válasza:
Hát nem igazán!!!:(
Mi is most ott tartonk hogy másikat veszünk!!Nekem 9hónapos fiam!!!De én is tanácstalan vagyok milyet vegyünk!!
5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm.
:-( Azt hittem végre találtam valami jót.
2010. márc. 30. 12:35
6/7 A kérdező kommentje:
De amúgy lehet rajta kereket cserélni nem?Tehát,ha tönkremenne...minden másban annyira szimpatikus.
2010. márc. 30. 12:49
7/7 anonim válasza:
Mindegyik babakocsin lehet kereket cserélni!!!De nem a kerék megy tönkre hanem a hátsó keréknél lévő felfüggesztés....ahol a kerék van!!Az deformálódik!!!(nem a kerék)......és sajnos ezért dől befelé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!