Mecsek baby tea vs. Hipp granulátum tea? Melyiket adjam 8 hósnak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 11:47
1/7 anonim válasza:
Én egyiket se adnám,csak vizet.
2/7 anonim válasza:
Nekem a kisfiam nem birja a mecseket,ugyh én hippeset és milupásat adok neki,illetve gyümilevet is szoktam babavizzel higitva!
Ráadásul nemrég olvastam,h a kamilla nem tul jó sokáig a babáknak,csak néha néha,mert megöli a bélbolyhokat!
3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy jön majd a vizes verzió.Az én babám is vizet iszik de szeretnék neki teát IS adni.
Azért köszi a választ:))
2010. márc. 30. 11:51
4/7 anonim válasza:
Második vagyok!
Nekem pl. nem issza meg a vizet egyáltalán,és hiába is mondják.h az a jó,akkor sem kell neki,és nem is eröltetem a dolgot!
Mondjuk én sem iszom vizet magában!
Viszont innia meg kell,ugyh hagy igya azt amit ö szeretne!
Nyugodtan adj neki teát!
Én az instant mellett voksolok!:)
5/7 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés.Szerencsés vagy hogy megissza a vizet.Én sem akartam neki teát adni, gondoltam szépen hozzá szoktatom a vízhez.Jött egy csúnya betegség és csak a teát fogadta el.Hát most csak az kell neki.Sajna.Adj neki nyugodtan teát.A Hippnek vannak filteres teái is.próbáld először azt.
6/7 anonim válasza:
A Hippes cukros, de én nem olyan hígításba adtam, ahogy a dobozán van, hanem csak egy picit, épp, hogy megízesítette a vizet, és úgy megitta a kislányom, próbáld meg.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam sem issza meg a vizet. A Mecsek bébi teát nem szereti, viszont a Hipp granulátumosat igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!