Egy hónapos babának milyen teát lehet adni? Mecsek baby-t nem issza meg.
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 14:01
1/7 anonim válasza:
Szia, én Babamosoly teát adtam neki, ami édesköményes, nagyon szerette és könnyen tudott pukizni is tőle. Nagyon világos, gyenge kamillát is ihat, bár azt tudni kell róla, hogy enyhe hashajtó hatása van.
2/7 anonim válasza:
1 hónapos babának nem kell tea, kap anyatejet vagy tápszert, ha szükséges elforralt és visszahűtött vizet, ennyi elég neki bőven
3/7 anonim válasza:
én vettem sima édesköményt és azt forráztam le neki-hasfájós volt :(
4/7 anonim válasza:
Egy hónaposnak még anyatejen (v tápszeren) kívül semmit nem lehet adni. (esetleg tápszeresnek vizet)
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagy butaság, hogy nem lehet teát adni, de mindegy, nem akarok vitát.
6/7 anonim válasza:
Én enyhe kamillát szoktam (csuklásra, székrekedésre, nagy melegben) minimális cukorral, mert anélkül nem issza meg. A vizet szintén kiköpi...
7/7 anonim válasza:
Az enyém visszaköpi a vizet és öklendezik tőle,emellett szüksége van nagy melegben plusz folyadékra (tápszeres) így marad a tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!