Mi történhetett? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
1 éves kisfiam a hasfájós időszak után viszonlag jól aludt éjszaka. Már hónapok óta nem kellett felkelni hozzá (max. néha-néha egyszer, de bementünk hozzá és 2 perc múlva aludt), most meg kb. 1hete miután elalszik 1-1,5 óra múlva felébred, és iszonyatosan elkezd ordítani. Nem sír, hanem üvölt. Hiába megy be hozzá a férjem, nem nyugszik meg, és nálam is csak akkor, ha cicit adok neki. Volt másnál is ilyen? Mitől lehet ez?Mit csináljak vele, hogy újra nyugodtan aludjon?2010. márc. 30. 11:33
1/4 anonim válasza:
Hány foga van? Csak fogzás alatt csinálta ezt a fiam.
2/4 A kérdező kommentje:
8 van neki, de már 3 hónapja is ennyi volt.
2010. márc. 30. 11:37
3/4 anonim válasza:
Szia!Talán a fogacskák zavarják?Igazából csak találgatni lehet,elég nehéz.
Bocsi,hogy leírom,de velünk is hasonló történt.Igaz,valamivel korábban,kb. 9-10 hónapos lehetett akkor a kisfiunk.Nálunk az volt a megoldás,hogy magunk közé vettük az ágyba.Persze,eleinte én sem akartam,nem így terveztem.De látva,hogy a közelségünk megnyugtatta,ez volt a legegyszerűbb és legjobb mindhármunknak.Azóta eltelt jópár hónap,most is sok foga bújik egyszerre és sosem ébred fel,maximum 1-2 alkalommal.
Remélem találtok megoldást ti is.
4/4 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk rá, hogy magunk közé vesszük, de amikor megtettük elkezdett nevetgélni meg mászni az ágyban, felállt és hangosan "magyarázott". Azt hitte játszani akarunk, így hát visszavittük a saját kis szobájába.
2010. márc. 30. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!