Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha eddig HA tápszert...

Baj ha eddig HA tápszert kapott és most véletlen simát vettem?

Figyelt kérdés
Mármint milupa2 aggódom, hogy árthatok neki ha azt adom,8 hónapos babáról van szó!
2008. szept. 18. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak, ha most véletlen nem HA-s tápszert vettél neki.

A fiam egészen kicsi korától fogva HA-s tápszert kapott, de azt mindig a doktornéni írta fel neki, mert receptre olcsóbb volt. (Hasmenése volt egyszer az anyatejtől és akkor azt mondta a doktornéni, hogy lehetséges, hogy tejallergiája van, ezért volt óvatos és ezért írt fel HA-s tápszert.)Aztán egyszercsak áttértünk a normál tápszerre, kb 9-10hónapos volt akkor. Figyeld, nehogy esetleg hasmenése legyen, mert akkor esetleg lehet nála tejallergia, de ez csak ritkán fordul elő.

A lányom annó 9 hónapos korától tápszer helyett már sima tejet kapott, de a doktornéninknek csak 11 hónaposan mondtuk, hogy már nem kap tápszert, mert csak aggódott volna a dolog miatt...

Figyeld a babádat, ha hasmenése, vagy hasfájása lenne, akkor esetleg lehet a sima tápszertől is.

Remélem kicsit segítettem.

31 hetes kismami

2008. szept. 18. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy baja lenne, az én kisfiam 4 hónapos korától már nem HA tápszert eszik. Ő is 8 hónapos, és most már több félét is evett. Most éppen a Mildibé "szép álmokat" 3-as tápszert adom neki, ami 9 hónapos kortól van. De ő is evett már Milupa2-t, nem volt tőle baja.
2008. szept. 18. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sose kapott HA tápszert. Ha nem merült fel tejallergia gyanúja, akkor sok esetben felesleges óvatosság a HA tápszer.
2008. szept. 18. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat,megnyugtatóak!!!
2008. szept. 19. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!