Baj ha eddig HA tápszert kapott és most véletlen simát vettem?
Szia!
Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak, ha most véletlen nem HA-s tápszert vettél neki.
A fiam egészen kicsi korától fogva HA-s tápszert kapott, de azt mindig a doktornéni írta fel neki, mert receptre olcsóbb volt. (Hasmenése volt egyszer az anyatejtől és akkor azt mondta a doktornéni, hogy lehetséges, hogy tejallergiája van, ezért volt óvatos és ezért írt fel HA-s tápszert.)Aztán egyszercsak áttértünk a normál tápszerre, kb 9-10hónapos volt akkor. Figyeld, nehogy esetleg hasmenése legyen, mert akkor esetleg lehet nála tejallergia, de ez csak ritkán fordul elő.
A lányom annó 9 hónapos korától tápszer helyett már sima tejet kapott, de a doktornéninknek csak 11 hónaposan mondtuk, hogy már nem kap tápszert, mert csak aggódott volna a dolog miatt...
Figyeld a babádat, ha hasmenése, vagy hasfájása lenne, akkor esetleg lehet a sima tápszertől is.
Remélem kicsit segítettem.
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!