18hos nem erti meg amit mondok vagy nem mindig akkarja kerdezem hol a lámba nem mindig néz oda, ha mondom vállasza ki valameik játékát kiválasztja nemtudom h nem érti amit mondok vagy tojik rá?! Mozgásbanvan lemaradás
7 válaszoló vagyok. Igaza van a kérdezőnek, miért nem lehet a kérdésre válaszolni szimplán. Ok, már leírták, h milyen az írása, de nem kell mindenkinek csak erre reflektálni.
Mi Dévényre járunk, nem aggódom a fiam mozgásfejlődése miatt. A gyerekorvos viszont egyszer mondott olyat, h a baba egyszerre csak "egy dologra" koncentrál. Ha a mozgás fejlődik, akkor pl a "beszéd" abbamarad. Nem azt mondom, h ne aggódj, de nálunk kb ugyanez a helyzet. Dévényes, orvos mondta, h rendben van a fiunk. Említsd meg ezt az orvosotoknak. Elbagatelizálni sem lehet, ha úgy érzed.
11: de náluk a mozgásban is van lemaradás...pont hogy ha a mozgásban le van maradva, gyorsabban kellene fejlődni az egyéb képességeinek..az Első Lépés alapítványnál nekem egy tízesbe került a felmérés, igaz ez sok pénz egy órára, de ha tudod szánd rá, hogy meg nyugodjatok.
Ha mást nem, abban tud segíteni, hogy épp milyen képességeit kell erősítened, vagy a mozgásban mit tehetsz még érte...
az oltogatókkal meg nem foglalkozz. kellemetlen lehet ha az ember annyira magába van keseredve hogy ez az egyetlen öröme.
nézd ha ennyi mindenki foglalkozott vele, akkor viszont nyugodj meg..én sem állítottam hogy le van maradva, első hozzászóló vagyok és ugye rögtön írtam is hogy lehet hogy az én lányom van ebben előrébb tényleg nem tudom mi az elvárás e téren egy 18 hónaposnál...ha a gyerekorvosod nem küld tovább, meg a Dévényes akkor nem hinném hogy bármi gond lehet...
a néhány szó is rendben van, sokaktól olvasom hogy még 2-3 éves nem mond egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!