18hos nem erti meg amit mondok vagy nem mindig akkarja kerdezem hol a lámba nem mindig néz oda, ha mondom vállasza ki valameik játékát kiválasztja nemtudom h nem érti amit mondok vagy tojik rá?! Mozgásbanvan lemaradás
Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 12:32
1/30 anonim válasza:
vidd el az Első Lépés alapítványhoz. Ott felmérik milyen értelmi szinten van, és átirányítanak akihez kell. amiket írsz, az én lányom már 11 hónaposan megcsinálta...de nem tudom hogy ő csinálta e túl korán vagy a tied van e lemaradva...mi akkor voltunk szakembernél szintén mozgás miatt ennél az alapítványnál, és ott értelmi képességre azt mondták kicsit előrébb van...de 18 hósan már akkor is csinálnia kellene ezeket. Szerintem.
2/30 anonim válasza:
Én se értem, amit mondasz..mit vársz egy 18 hónapostól?
Őt vidd fejlesztőhöz, te pedig ülj vissza az alsó tagozatba.
3/30 anonim válasza:
Az írásod alapján csoda lenne, ha a gyereknek nem lenne valami komolyabb problémája, te is igencsak lemaradtonak tünsz értelmileg az átlaghoz képest
4/30 A kérdező kommentje:
Csinàlja de nem mindig pl van h odanez megegyszer megkerdem es rohog 😀 De elsonek siman odanezett !
2016. febr. 10. 12:40
5/30 A kérdező kommentje:
Mért is tünök visszamaradottnak ? Neharagudj telefonról irtam ! Imàdom itt valaki kérdez valamit és jön az oltogatás ! Az meg h más gyerekére ilyet mondasz enyhe tulzas és a te értelmi szintedet jelzi !
2016. febr. 10. 12:42
6/30 anonim válasza:
Nem kell mindig mindent a telefonra fogni. Pocsék a helyesírásod és a mondatszerkesztésed, ezen kár vitatkozni. Vidd el a gyerekedet fejlesztőhöz és majd megmondják, hogy el van-e maradva a többiektől vagy sem.
7/30 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy mozgásban van lemaradás?
Fiam 17 hónapos, még nem jár, oldalazva lépeget. De ugyanúgy, mint nálad nem mindig akarja az instrukciókat elfogadni, értelmezni. Mikor Milyen kedve van.
8/30 A kérdező kommentje:
Ő is oldalazva lépeget :) és sokszor egyszer megkérdezem valamit csinálja ha mégyegyszer megkérdezem nem !:) mozgáshoz van köze nem ?:)
2016. febr. 10. 12:48
9/30 anonim válasza:
Érdekes, az én írásomon nem látszik, hogy telefonról, vagy gépről írok. Mert nekem van rá igényem, hogy helyesen, jól írjak, bármilyen készüléken teszem ezt.
Miért kell mindig a telefonra fogni? Akkor a gyerekeink már írni sem fognak tudni, mert csak telefont, meg tabletet használnak majd?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, valószínűleg érti, csak nem érdekli. Vagy nem érti. Ez alapján, amit leírtál, nem tudjuk megmondani.
10/30 A kérdező kommentje:
De ki kiváncsi az oltogatásra bocsánat gyorsan irtam és helytelenül de a kérdésem nem ez volt !
2016. febr. 10. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!