Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le a ciciről?

Hogyan szoktassam le a ciciről?

Figyelt kérdés
Tudom ez sokszor volt már kérdés, de nekem azért probléma, hogy az én fiam nem issza meg a tejet, tápszert, stb.. hanem az esti cicin alszik, szóval neki ez olyan mint más babának a jó éjt tejpép pl... Gondoltam hogy adok neki egy üveg kakaót és azon elalszik, de nem kell neki. De nem csak este, nappal se iszik meg semmit a vizen kívül. Ennek fényében hogy csináljam?
2010. márc. 29. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős?
2010. márc. 29. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Segíteni sajnos nem tudok, csak gondoltam írok, hogy együtt érzek Veled. Az én fiam 14 hónapos és mintha magunkról olvasnék. Ugyanez! Semmit nem iszik meg csak a vizet. Este vacsi,utána cici. Ha éjjel felkel, megint cici. Napközben már nem kéri, de az estihez ragaszkodik. Én próbáltam már a tejet langyosan, cukrosan, hidegen, kakaóval, pohárból, itatópohárból, cumisüvegből amit csak el tudsz képzelni. Próbáltam házi tejet, zacsis tejet, dobozos tejet, semmi, egyik se kell neki. Feladtam... Remélem ad valaki valami jó tanácsot!!!
2010. márc. 29. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Már 19 hónapos, és éjjel is még kéri a cicit. Tudom hogy már megszokásból, és az a baj, hogy én nem tudom hagyni sírni.
2010. márc. 29. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Az én fiam 17 hónapos és még napi hát min. 3szor cicizik, de inkább többször. Persze emellett megy a kakajóó meg a csipős kolbi meg a tojásrántotta, szóval nem mondanám, hogy éhezik, de a cici az szent.

Én már sokat olvastam a témában, mert nem akarom egyik napról a másikra, vagy sírósan leválasztani.

Sok érdekes cikket találsz a www.lll.hu vagy a www.szoptatasert.hu oldalakon. Itt sok jó ötletet adnak, és tartják benned a lelket azzal, hogy amit teszel és vállalsz, az nagyon sokat jelent a babádnak mind érzelmileg mind fizikálisan.

Tarts ki szerintem, habár nem írtad mennyi idős a babád, de előbb utóbb elhagyja azt a szopit magától:-)

2010. márc. 29. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

22:51es vagyok. Akkor különösen ajánlom ezt:

[link]

2010. márc. 29. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is cicifüggő volt, igaz, hogy csak este kellett neki. Először is leszoktattam a cicin való elalvásról. Aztán szopi után a kiságyba tettem, és meséltem, énekeltem neki. Egyik nap nem adtam neki cicit, kicsit nyüglődött, de az éneklés megnyugtatta. Ez volt másnap is, harmadnap nem is kereste már a cicit. 1 hét múlva együtt fürödtünk, ránézett és játszott tovább.

Pár nap híján 18 hónapos volt amikor először nem kapott cicit.

2010. márc. 29. 23:02
 7/10 anonim válasza:
0%
Szerintem ne akard leszoktatni! Tudja, mi a jó:)
2010. márc. 30. 00:55
 8/10 anonim válasza:
5%
...de ha ennyire szeretnéd, kend be mustárral. Lehet, hogy csípni fog - mikor azt akarom, hogy a macskám megnyalja a seggét, én is bekenem az ánuszrózsáját. Így lehet rávenni... bár ez nem kondícionálás! Kapcsold össze a két területet! Harapj mondjuk a fülébe (vagy permetezd le vízzel). Aztán megtanulja - de a jutalmazást se felejtsd el, mikor mást iszik, adj neki finomságokat.
2010. márc. 30. 01:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen utolsó válaszolókat mért nem lehet letiltani???
2010. márc. 30. 06:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy a macska nyalja a s..gét, és hogy a fiam szopizik még nem egy nap alá valók!! mustárral????? remélem Neked nincs gyereked, és a macskáddal is szebben bánsz.. a többi válaszolónak köszönöm, igaz, még mindig nem tudom mit csináljak, de majd kitalálom:))addig legyen aminek lennie kell:)
2010. márc. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!