Anyukák, babamérettel kapcsolatban kérnék tanácsot, nem tudom, hogy melyik méretű pulcsit rendeljem meg?
A fiam jövőhéten lesz 4 hónapos, most pont passzol rá a 68-as, de a 74-es sem óriási. Egyébkén 68 cm és 8200 gramm.
Április közepén lesz a keresztelő és egy nagyon szép pulcsit találtam neki az interneten, milyen méretben rendeljem meg neki 74 vagy 80?
Akkor ezt eltoltam :-)Tegnap megrendeltem a 74-est, majd ma 3 levélváltás után, sikerült elrendeznem, hogy inkább a 80-ast küldjék 😩
Azt hittem hogy a 80-as méret az 74-80 cm között jó☹
Jól tudod, a 80-as 74 és 80 cm között jó :).
Ettől függetlenül lehet hogy elég lett volna a 74-es, nekem az a tapasztalatom, hogy a pulcsi, felső, póló tovább jó a babára. A fiam lassan kinövi a 86-os méretet, de még 80-as felső is van ami teljesen jó rá.
nálunk meg épp forditva volt. a 10 honaposomra még jo a 74-es nadrág, viszont a felsok már mind kicsik- rovid az ujjuk, nem ér le eléggé, azokbol már 80-as kell.
igen, 74-eset kellett volna rendelned, két honap alatt nem fog noni 12 cm-t.
Ez lenne az:
Német oldal, mert ott élünk, de a keresztelő otthon lesz.
Állitólag fehér színű kell hogy legyen a felső rész, és mivel áprilisban még nincs túl meleg arra gondoltam, hogy ez a fehér pulcsi, alá fehér ing fehér nyakkendővel.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!