Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vichy vagy Babe napvédő pici...

Vichy vagy Babe napvédő pici (9 hónapos) babának?

Figyelt kérdés
Tapasztalat bármelyikkel kapcsolatban?
2010. márc. 29. 20:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Babe krémet használtunk.Igazából jó, nem égett le egyáltalán.Idén is azt fogom venni.
2010. márc. 29. 20:35
 2/15 A kérdező kommentje:

És ha Babe akkor naptej vagy spray?

Mert most nézem,h 2 féle van.50 és 30 faktoros.

2010. márc. 29. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Krém.Azt hiszem 30 faktoros.De az 50es sem hátrány.És vizálló, ami nálunk a nyaralásnál előny volt, ill. illatanyag mentes és hipoallergén.
2010. márc. 29. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia, én is a babéra szavazok!
2010. márc. 29. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia nálunk Vichy bevált doki ajánlotta ujszülött kortól mehet!
2010. márc. 30. 08:36
 6/15 anonim ***** válasza:
A babé-t el lehet számolni egészségpénztárra, de lehet a Vichy-t is, azt nem tudom. Én pl. ezért veszek Babét, bár azt én se tudom, hoyg a naptej, vagy a spray jobb-e, de ugyanannyiért dupla mennyiség van a spray-ben.
2010. márc. 30. 10:44
 7/15 anonim ***** válasza:
pont ma voltam a gyógyszertárban ez ügyben. Szerintem mindegyik jó, a babé 500 Ft-al olcsóbb. A gyógyszertáros a krémet javasolta.
2010. ápr. 1. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp Vichy!!!!!!!

Tavaly vettünk Babét, a krémes változatot, de olyan sűrű, hogy egyszerűen nem tudtuk szétkenni a baba bőrén. Iszonyú kinszenvedés volt, sehogy nem akart szétkenődni, ilyen maszlagszerű maradt.

Aztán meguntuk és váltottunk Hál Istennek!

2010. ápr. 1. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Én Vichyt vettem azért mert magam is használom ennek a márkának a termékeit és teljesen meg vagyok vele elégedve és a naptejjel is.A Babét nem ismerem,de a barátnőm ilyet használ a fiának és ő elégedett vele.
2010. ápr. 1. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Babé
2010. ápr. 1. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!